AMD RADEON DRİVER YÜKLENMİYOR

madSlowly

80+
Reaksiyon skoru
77
AMD Radeon HD 7770GHz Edition driver kurmaya çalışıyorum fakat dxdiag'ta filan hep microsoft görüntü bağdaştırıcısı olarak gözüküyor en sonunda bunu aygıt yöneticisinden kaldırdım ve CPU-Z programında artık AMD Radeon HD 7770 olarak gözüküyor. Fakat dxdiag'ta yine Microsoft Temel Görüntü Sürücüsü olarak gözüküyor. Driver yüklü olmadığından büyük ihtimalle sürücüleri güncelleştire tıkladığımda en son sürücüler yüklü yazıyor arkadaşlar lütfen yardım edin !

Sürücüyü nereden güncellemeye çalışıyorsun? Kendi web sitesinden indirip dener misin?

Sürücüyü nereden güncellemeye çalışıyorsun? Kendi web sitesinden indirip dener misin?
Kendi web sitesinden de indirdim fakat bilgisayar siyah ekran verip kapanıyor aynı durumu catalyst,crimson sürümlerini yüklerkende karşılaştım.

Kendi web sitesinden de indirdim fakat bilgisayar siyah ekran verip kapanıyor aynı durumu catalyst,crimson sürümlerini yüklerkende karşılaştım.
Kapanıyorsa ekran kartında arıza bile olabilir.

Ekran kartı sürücüsünü tamamen kaldırıp (DDU vs.) yenisini kurdun mu?

Evet, Microsoft Temel Görüntü Bağdaştırıcısınıda devre dışı bırakıp driver kurmayı denedim fakat işe yaramadı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartı sürücüsünü tamamen kaldırıp (DDU vs.) yenisini kurdun mu?
Ama DDU ile filan uğraşmadım.

Yani toparlamak gerekirse Aygt yöneticisinden tüm driverları sildim Microsoft temel görüntü bağdaştırıcısınıda sildikten sonra yüklemeyi denedim. Ama DDU gibi full silecek bir program kullanmadım ama bundan öncede gri ekran sorunu yaşamıştım

Ne yapabilirim peki şuanda ?

Son düzenleme:
Şuan da tüm driverları DDU ile sildim

Ama hala siyah erkan veriyor ne yapabilirim şuan zorda kaldım

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,455