ETH Kazmak İçin En Uygun Havuz Hangisidir?

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Reaksiyon skoru
25,884
Öncelikle iyi forumlar arkadaşlar.
Aklımda 3 tane havuz var, aralarında kaldım ve size danışmak istedim.
Binance pool, ethermine, 2miners.
Ethermine'dan kazmayı planlıyorum fakat ödeme politikası falan bir sürü değişiklik olmuş, her yerde farklı bir şey yazıyor.
2 kartla kazacağım için benim için ödemesi erken olması lazım. Yani "0.1 eth olunca transfer ediyoruz" mevzusu gibi durumlar olmaması lazım.
Önerileriniz nelerdir?

Arkadaşlar konuyu güncelliyorum çünkü hala uygun bir havuz bulamadım.
Nicehash denedim, kazancı çok düşük geldi.
Ethermine denedim, binance kullandığım için min. ödeme 1eth sanırım. Vazgeçtim
2miners deniyorum, ödeme politikasını ve ne kadar ücret kestiğini anlamadım.
2miners kullanan arkadaşlar var mıdır?
Başka bir havuz önerisinde bulunursanız da dikkate alırım tabi ki.

Son düzenleme:
Aklımda tane havuz var, aralarında kaldım ve size danışmak istedim.
Ethermine'dan kazmayı planlıyorum fakat ödeme politikası falan bir sürü değişiklik olmuş, her yerde farklı bir şey yazıyor.
1 kartla kazacağım için benim için ödemesi erken olması lazım. Yani "0.1 eth olunca transfer ediyoruz" mevzusu gibi durumlar olmaması lazım.
Önerileriniz nelerdir?
Ethermine bence. Ama parayı ayda bir falan çekmen gerek tek kartla kazımda kârlı olması için.

Az para gelsin ama her gün hesapta göreyim dersen BinancePool.

2miners hakkında bilgim yok hiç denemedim.

Ethermine bence. Ama parayı ayda bir falan çekmen gerek karlı olması için.

Az para gelsin ama her gün hesapta göreyim dersen BinancePool.

2miners hakkında bilgim yok hiç denemedim.
Otomatik olarak yansıma gibi bir durum olmuyor mu?
İllaki manuel olarak transfer işlemi yapmam mı gerekiyor yani.

Ekstra proje gibi bir şey düşünmüyorsan yani harçlık amacıyla falan yapıyorsan Nicehash kullan.
Ekstra proje derken neyi kastettiniz anlamadım?
MH/S oranlarına bakmam lazım. En yükseğini ethermine'dan aldım şu ana kadar.

Aklımda tane havuz var, aralarında kaldım ve size danışmak istedim.
1 kartla kazacağım için benim için ödemesi erken olması lazım. Yani "0.1 eth olunca transfer ediyoruz" mevzusu gibi durumlar olmaması lazım.
Önerileriniz nelerdir?
Bende tek kartla mining yapıyorum ilk başta 2miners kullandım ama ödeme eşiğine kadar bekliyordum şuan ise komisyonu fazla bence binance pool ile yap hem günlük ödeme alırsın.

Bende tek kartla mining yapıyorum ilk başta 2miners kullandım ama ödeme eşiğine kadar bekliyordum şuan ise komisyonu fazla bence binance pool ile yap hem günlük ödeme alırsın.
Hangi kartla yapıyorsunuz?

Yani ether olarak elinde tutman zorunluysa demek istedim. Çünkü nicehash btc yapıyor kazdığın eth' yi. Ayrıca nicehash ile %0,5 komisyon ödüyorum sadece minnacık bi taktikle.

Eğer tek kartla kazım yapacaksan ethermine gwei ücretleri nedeniyle çok mantıklı değil. 2miners da ethereum kazıp nano veya btc olarak ödeme alabiliyorsun ve komisyon ücreti çok az. Özellikle nano da hiç komisyon yok. Çok bakmadım ancak nanonun fiyatı biraz fazla dalgalı o yuzden çekip hemen başka coine dönüştürmek gerek. Binance pool birkac ay önce denedim ancak gelir olarak çok fark gördüm o yüzden çok tavsiye etmiyorum.

Dediğim gibi çok araştırma şansım olmadı ancak 2miners daha mantıklı gibi geliyor. Yaklaşık 2 ay kadar kullanmıştım orayı da memnun kalmıştım.

Kendi overclock ayarları var genelde piyasada sunulan kazım hızını veriyorlar bende 3060 var 48.90 MHs alıyorum.

Bu arada nicehash düşünürsen linkte detaylı yönlendirmem mevcut.

Geri