Snapchatte ss alma olayı

Reaksiyon skoru
37
yıl olmuş 2021 ben bu özelliği bildiğim halde bu hataya düştüm. üstelik sınıfımdan bir kıza yaptım bunu. kız bana geri ? attı. karşı yanıt vermiyeceğim arkadaşlarıma söyledim bunu bişey söyleme yarın hallederiz dediler. siz benim olsaydınız ne yapardınız ?

Yanlışlıkla oldu, kusura bakma. Cevap olarak yanlışlıkla nasıl oldu diyecek hali yok da, insanlık hali sonuçta.

Bilerek mi çektin ss i?
evet ama ben direk yanlışlıkla ss aldım diyeceğim ya başka seçenek yok gibi gerisine kız inanmaz gibime geliyo bir de falza üsütnde durmucam yalan doluğu belli olmasın diye umursamaz dil ile söylücem

evet ama ben direk yanlışlıkla ss aldım diyeceğim ya başka seçenek yok gibi gerisine kız inanmaz gibime geliyo bir de falza üsütnde durmucam yalan doluğu belli olmasın diye umursamaz dil ile söylücem
Benim telefonda elini sağdan sola (veya soldan sağa) kaydrınca ss alıyor seninki de öyleyse ekrana bişey düştü onu silerken yanlışlıkla ss aldım kusura bakma de. Ya da adam gibi çok güzelsin de.
Bu arkadaşın dediği mantıklı gibi

yanlışlıkla çekmişim de geç bir şey olmaz

bu arada da instagramda da dmden atılan fotoyu ss alınca aldığını karşı taraf görebiliyor bunu da unutma

Bilerek çektim de ne olacak çok merak ediyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,222,211
Üyeler
198,265
Son üye
Hakawn

Geri