Nasıl yani hocam,kablosuz kulaklıkları kablolu kullanınca windows sesleri bütün kulaklıklarda karşıya mı gidiyor ?Onun bu modelle bir alakası yok. Genel bir şey o.
Nasıl yani hocam,kablosuz kulaklıkları kablolu kullanınca windows sesleri bütün kulaklıklarda karşıya mı gidiyor ?Onun bu modelle bir alakası yok. Genel bir şey o.
Bazı partiler cidden sorunlu ve şans işi zaten teknoloji ama bunda baya fazla şans işiydiYa sen ya dünyanın en şanssız insanısın ya da kulaklığı kullanmayı bilmiyon
"Rampage" yüzünden ceza almana değer mi?Allah kimseyi rampage markasini kalite olarak savunacak kadar cahil ve gormemis yapmasin, amin.
Başkasına dua edene kadar önce kendine akıl iste Allahtan.Allah kimseyi rampage markasini kalite olarak savunacak kadar cahil ve gormemis yapmasin, amin.
Y1 Klavyemde sıkıntı vardı Furylevell bizzat değiştirdi. Şahsen ben Fury ürünleri alırken 2 kere düşünmüyorum.Bazı partiler cidden sorunlu ve şans işi zaten teknoloji ama bunda baya fazla şans işiydi
Fakat çok kolay iade alıyorlar
Kablolu herhangi bir kulaklıkta %90 ihtimalle oluyor. Kablosuzdan kabloluya geçmeyle falan alakası yok.Nasıl yani hocam,kablosuz kulaklıkları kablolu kullanınca windows sesleri bütün kulaklıklarda karşıya mı gidiyor ?
Markayı gömmektense düzgün faydalı yorum yap bence. 2 mesaj kastınAllah kimseyi rampage markasini kalite olarak savunacak kadar cahil ve gormemis yapmasin, amin.
Comfort kafamda şuan çok çok az gidiyor karşıya ses muhtemelen mikrofonu %5 falan kıssam duyulmaz. Lakin Fury X ile comfort kıyaslanamaz. Fury X comforttan en az 2 kat daha fazla ses veriyor.Kablolu herhangi bir kulaklıkta %90 ihtimalle oluyor. Kablosuzdan kabloluya geçmeyle falan alakası yok.
Cezalik bir durum mu var? kalite olarak yerlerde olan bir markaya vasat diyoruz, ne diyelim peki? kotuye kotu demeyelim mi? donanimarsivinin rampage sponsorlugu falan mi var yoksa?"Rampage" yüzünden ceza almana değer mi?![]()
Evet destekleri baya güzel direkt Dc falan geçiyor geneldeY1 Klavyemde sıkıntı vardı Furylevell bizzat değiştirdi. Şahsen ben Fury ürünleri alırken 2 kere düşünmüyorum.
1 kere değil 3 kere değişti bu arada. Şansıma 2 tane bozuk çıktı yine. Hepsi de aynı sorundu.Evet destekleri baya güzel direkt Dc falan geçiyor genelde
"Kötüye kötü demek" ile "üyelere cahil ve görmemiş demek" aynı şey değil.Cezalik bir durum mu var? kalite olarak yerlerde olan bir markaya vasat diyoruz, ne diyelim peki? kotuye kotu demeyelim mi? donanimarsivinin rampage sponsorlugu falan mi var yoksa?
Kaynak/kanıt bekliyoruz. 100-150 liralık ürünlerini atıcaksan atma bile.kalite olarak yerlerde olan bir markaya vasat diyoruz,