Öneri F/P direksiyon olarak en iyi marka nedir?

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,343
Direksiyonlar konusunda hiçbir bilgim yok. Forza Horizon 4'te, DiRT'te falan idare edecek güzel bir direksiyon almaya kalksam kaç TL tutar? Profesyonel bir şey aramıyorum. F/P açısından en iyi direksiyon nedir?

Son düzenleme:
Direksiyonlar konusunda hiçbir bilgim yok. Forza Horizon 4'te, DiRT'te falan idare edecek güzel bir direksiyon almaya kalksam kaç TL tutar? F/P açısından en iyi direksiyon nedir?
bak her bütçede F/P vardır F/P belli bütçede belirlenir.
ŞU KONULARDA BÜTÇE BELİRTMEK BU KADAR ZOR MU?
Direksiyonun güzelliği senin cebine bağlı.

bak her bütçede F/P vardır F/P belli bütçede belirlenir.
ŞU KONULARDA BÜTÇE BELİRTMEK BU KADAR ZOR MU?
Konuda dediğim gibi direksiyonlar ile ilgili hiçbir bilgim yok, dolayısıyla da şuna şu kadar veririm diye belirtebileceğim bir bütçede yok. F/P denilen ürünler genelde zaten sabit ürünler oluyor. Eğer aklıma yatacak bir fiyattaysa ona göre bakacağım. Sert çıkışmanıza gerek yok.

Direksiyonlar konusunda hiçbir bilgim yok. Forza Horizon 4'te, DiRT'te falan idare edecek güzel bir direksiyon almaya kalksam kaç TL tutar? F/P açısından en iyi direksiyon nedir?
bütçe bilgisi gökten inicek galiba

ben logitech harici hiçbir direksiyona para verilmemesi taraftarıyım. Çünkü güzel değiller. Çok yapay geliyor diğerleri. Gereksiz para bence.

Konuda dediğim gibi direksiyonlar ile ilgili hiçbir bilgim yok, dolayısıyla da şuna şu kadar veririm diye belirtebileceğim bir bütçede yok. F/P denilen ürünler genelde zaten sabit ürünler oluyor. Eğer aklıma yatacak bir fiyattaysa ona göre bakacağım. Sert çıkışmanıza gerek yok.

bütçe bilgisi gökten inicek galiba
Yukarıda belirttiğim gibi, bütçe olarak net bir şey söyleyemiyorum. Verdiğiniz güzel önerilere göre aklıma yatan ürüne bakacağım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sürekli duyduğum direksiyon bu olsa gerek. Logitech olduğunu hatırlıyordum, doğruymuş. Bu direksiyon -normal şartlar altında- sorunsuz çalışıyor değil mi?

Yukarıda belirttiğim gibi, bütçe olarak net bir şey söyleyemiyorum. Verdiğiniz güzel önerilere göre aklıma yatan ürüne bakacağım.

Sürekli duyduğum direksiyon bu olsa gerek. Logitech olduğunu hatırlıyordum, doğruymuş. Bu direksiyon -normal şartlar altında- sorunsuz çalışıyor değil mi
Evet çoğu kişi zaten bunu kullanıyor. Gayet güzel bir direksiyon. Yanına shifter da almanızı öneririm.

Evet çoğu kişi zaten bunu kullanıyor. Gayet güzel bir direksiyon. Yanına shifter da almanızı öneririm.
Shifter nedir? Bu arada yarı fiyatına Trustmaster GXT diye bir direksiyon daha var galiba, o nasıldır? İdare eder mi? Çok profesyonel bir şey aramıyorum çünkü.

Shifter nedir? Bu arada yarı fiyatına Trustmaster GXT diye bir direksiyon daha var galiba, o nasıldır? İdare eder mi? Çok profesyonel bir şey aramıyorum çünkü.
shifter vites hocam işte

shifter vites hocam işte

Anladım. Teşekkür ederim.

Sadece vites bile çok pahalıymış gerçekten. Vites olmadan kullanabiliyor muyum seti?

Şimdiden iyi sürüşler.

Geri