Mavi Ekran Hatası Ve Sorunu

Reaksiyon skoru
0
Bu sorunu 18.11.2021 tarihinden itibaren almaya başladım genellikle valorant a giriş yaptıktan sonra ekran birden donuyo ve mavi ekran gelip şu hata kodunu veriyo
KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED bunu verdikten sonra sistemim tekrardan başlatılıp açılıyor sorunun çözümünü bilen veya aynı hatayı alıp sorununu çözmüş
olan varsa yardımcı olursa sevinirim

Ekler

• IMG_20211118_195628.jpg
    IMG_20211118_195628.jpg
    2.4 MB · Hit: 35
Ekran kartınız 1030 mu ?

Bi ara 1030 kullanıcılarında olmuş. Vanguard kaldırarak çözmüşler sonra güncelleme ile düzelmiş. Sanırım oyunla alakalı bir sorun
bilmiyorum şuanda halen daha devam ediyor int çözüm yok bulamadım elimde birde msi gt 730 var onunla bi denesem aynı hata olurmu

bilmiyorum şuanda halen daha devam ediyor int çözüm yok bulamadım elimde birde msi gt 730 var onunla bi denesem aynı hata olurmu
Bencede bir deneyin bakalım. olmaz ise ekran kartı ile alakalı bir çözüm ararsınız değişiklik olmazsa ya oyundan yada farklı bir donanımda problem ararsınız

Bencede bir deneyin bakalım. olmaz ise ekran kartı ile alakalı bir çözüm ararsınız değişiklik olmazsa ya oyundan yada farklı bir donanımda problem ararsınız
şuana kadar herhangi bi sorun olmadı 1050ti ekran kartını 2 aydır kullanıyorum bugün başladı bu mavi ekran hatası

Yüksek ihtimalle oyundandır diye düşünüyorum ama Kontrol etmekte fayda var

Şuanda PC mi açtığımda ekrana görüntü gelmiyo 1050 ti ekran kartı ve GT 730 ile denedim 3 görüntü kablosu 2 hdmı ile ne yaptıysam ekrana görüntü veremedim işlemcimin kendisi Vega 8 grafik görüntüye sahip onu bile denedim ekran alamadım donanımsal arıza giderirsem sonuç yazılımsal olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,495
Üyeler
192,732
Son üye
eminbabos
Geri