Arkadaşlar neden yükseliyor euro dolar

shiedabro

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,566
Neden kur yükseliyor bilmediğimden soruyorum ve şu an babaya 1 lira yükseldi bi an

Neden kur yükseliyor bilmediğimden soruyorum ve şu an babaya 1 lira yükseldi bi an
instagramda denk geliyorum seri numaraları arka arkaya gelen paralar denk geliyo para basıyolar değer düşüyo

Erdoğan konuştukça yükseliyor, erken seçim yok dedi 50 kuruş sıçradı. Hiç konuşmasa bundan daha iyi olacak. Ülke battı geçmiş olsun. Zengin daha zengin oldu fakir daha fakir. Yapımda ve yayında emeği geçenlerin ellerine sağlık 👏

Bunlar hep Amerika bizi kıskandığı için oluyor

Biri daha faiz derse gırtlaklaklarım. Dolar euro çok fazla yükselmiyor. TL değer kaybediyor. Şu anda para basıyor mb

Size yemin ederim pc parçalarını tek tek toplamak daha mantıklı oluyor ya e ticaret siteleride aşırı fiyat yükseliyor

FE3l48iWQAgb_Sb.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Biri daha faiz derse gırtlaklaklarım. Dolar euro çok fazla yükselmiyor. TL değer kaybediyor. Şu anda para basıyor mb
kardeşim o dediklerininde etkisi var ama enflasyon varken faiz düşük olursa dolar artar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,708
Üyeler
192,775
Son üye
Wolvthebigbad
Geri