Ekonomik belirsizlik , kötü yönetim , sıfıra yakın üretim , dışa bağımlılık vs.Neden kur yükseliyor bilmediğimden soruyorum ve şu an babaya 1 lira yükseldi bi an
BUNLARIN HEPSİ AMERİGANIN OPYUNLARI YEENİM ALAMANYA BİZİ KISNAKIYOR ONLARDA EKMEK BİLE HALİNİZE ŞÜKREDİN! şükredecek halimiz bile kalmadıDış güçler.
instagramda denk geliyorum seri numaraları arka arkaya gelen paralar denk geliyo para basıyolar değer düşüyoNeden kur yükseliyor bilmediğimden soruyorum ve şu an babaya 1 lira yükseldi bi an
Bu Biden böyle istiyor. CHP iktidar olup ülkeyi batırsın diye bu oyunlar.BUNLARIN HEPSİ AMERİGANIN OPYUNLARI YEENİM ALAMANYA BİZİ KISNAKIYOR ONLARDA EKMEK BİLE HALİNİZE ŞÜKREDİN! şükredecek halimiz bile kalmadı
Erdoğan konuştukça yükseliyor, erken seçim yok dedi 50 kuruş sıçradı. Hiç konuşmasa bundan daha iyi olacak. Ülke battı geçmiş olsun. Zengin daha zengin oldu fakir daha fakir. Yapımda ve yayında emeği geçenlerin ellerine sağlıkNeden kur yükseliyor bilmediğimden soruyorum ve şu an babaya 1 lira yükseldi bi an
kardeşim o dediklerininde etkisi var ama enflasyon varken faiz düşük olursa dolar artarBiri daha faiz derse gırtlaklaklarım. Dolar euro çok fazla yükselmiyor. TL değer kaybediyor. Şu anda para basıyor mb