bana çok ilginç geliyor ya yalnız sıkılırım ben bozuğum benYalnız olmamın hep bir avantaj olduğunu düşünürüm, kendimi değerli görürüm ve kendimle vakit geçirmemin büyük bir nimet olduğunu anlarım. Ben yalnız başıma her şeyi yaparım. Sinemaya giderim, oyun oynarım, gezerim, alışveriş yaparım.
Yalnız başına hiç bir aktivite yapmamanın kendini sevip sevmemenle alakası yok ki. Ben de kendi kendime oyun oynarım ve bundan çok mutlu oluyorum. Dizi, film izlerken de tek başımaysam da değilsem de mutlu oluyorum. Yani aktivitelerle kendini sevmek arasında bir bağlantı yok bence.ben yalnız başıma hiç aktivite yapmam yatar video dizi film yada çok az mobil oyun oynarım hayatımda çoğunlukla böyle geçmiştir
ama kendine değer verdiğini göstermezmi mesela sinemaya gitmek tek başına kendine değer veriyosun sonuçta kendin için bişi yapıyorsunYalnız başına hiç bir aktivite yapmamanın kendini sevip sevmemenle alakası yok ki. Ben de kendi kendime oyun oynarım ve bundan çok mutlu oluyorum. Dizi, film izlerken de tek başımaysam da değilsem de mutlu oluyorum. Yani aktivitelerle kendini sevmek arasında bir bağlantı yok bence.
Göstermez neden göstersin. Yalnız başına bir şey yapmayı ben de sevmem ama çok da değerliyimdir. Mesela çıkıp yalnız başıma yemek yemem, sinemaya gitmem çünkü sıkılıyorum. Hatta evde oyun oynarken bile evde birisi olması lazım. Benim yanımda olmasa bile evin içinde birisi olması lazım ki oyundan keyif alayım.ama kendine değer verdiğini göstermezmi mesela sinemaya gitmek tek başına kendine değer veriyosun sonuçta kendin için bişi yapıyorsun
kafam karışık bilmiyorumGöstermez neden göstersin. Yalnız başına bir şey yapmayı ben de sevmem ama çok da değerliyimdir. Mesela çıkıp yalnız başıma yemek yemem, sinemaya gitmem çünkü sıkılıyorum. Hatta evde oyun oynarken bile evde birisi olması lazım. Benim yanımda olmasa bile evin içinde birisi olması lazım ki oyundan keyif alayım.
Kişiden kişiye değişiyor yalnızlık mevzusu, bende en başlarda sevmiyordum ama artık alıştımbana çok ilginç geliyor ya yalnız sıkılırım ben bozuğum ben![]()
kendimi sevmeye ihtiyaç duymuyorum aman neyse ne ya böyle devam![]()