forza horizon ultimate edition

mehmet4732

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
476
merhaba arkadaşlar forza horizon 4 aldım ancak bazı arkadaşlar standartı alma değmez vs dediler ultimate al dediler bende onu aldım kurdum oynuyorum da oyunda ne gibi bir artısı var acaba bilgi verebilecek var mı

merhaba arkadaşlar forza horizon 4 aldım ancak bazı arkadaşlar standartı alma değmez vs dediler ultimate al dediler bende onu aldım kurdum oynuyorum da oyunda ne gibi bir artısı var acaba bilgi verebilecek var mı
Car Pass, VIP Üyeliği, Formula Drift Araç Paketi, Best of Bond Araç Paketi ve Servet Adası ile LEGO® Speed Champions oyun genişletmelerini içerir.

Car Pass, VIP Üyeliği, Formula Drift Araç Paketi, Best of Bond Araç Paketi ve Servet Adası ile LEGO® Speed Champions oyun genişletmelerini içerir.
car pass vip üyeliği vs bunlar ne işe yarıyor acaba

car pass vip üyeliği vs bunlar ne işe yarıyor acaba
carpass oyunda sadece carpass sahibi olarak oynayabileceğin arabaların kilidini açıyor. bunun yanında 2 tane ekstra harita var ultimate pakette.

İletiler kısmına girdiğin zaman orada hediye araçları alıp garajına eklemen gerekiyor gözükmüyor garajında süper çark çevirme hakkıda var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,822
Üyeler
197,059
Son üye
fatmaazra16
Geri