serhat58kaya
80+
- Reaksiyon skoru
- 26
Bütçen ne knk ona göre önereyimİncehesap güvenilir mi?
kaç günde elime ulaşır?
son olarakta hangi bilgisayarda oyunlardan daha çok fps alırım.
İncehesap güvenilir. Bu sistemlerden birini almanı tavsiye etmem. İşlemciyi R5 1600, ekran kartını 1660 Super, RAM'i 2x8gb yapıp bunu alabilirsin;İncehesap güvenilir mi?
kaç günde elime ulaşır?
son olarakta hangi bilgisayarda oyunlardan daha çok fps alırım.
en fazla 5300 flnBütçen ne knk ona göre önereyim
5300 fln en fazlaBütçen kaç TL tam olarak ?
Aquarius 5AN sistemini @Yasin Çelik in yazdığı gibi özelleştirip almanı tavsiye ederim bu bütçede.en fazla 5300 fln
Post automatically merged:
5300 fln en fazla
en mantıklısı buİncehesap güvenilir. Bu sistemlerden birini almanı tavsiye etmem. İşlemciyi R5 1600, ekran kartını 1660 Super, RAM'i 2x8gb yapıp bunu alabilirsin;
Aquarius 5A | Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5A oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Edit: @Yasin Çelik in dediği şekilde yapen fazla 5300 fln
5300 fln en fazla
benim seçtiklerimde de r5 var zatenİncehesap güvenilir. Bu sistemlerden birini almanı tavsiye etmem. İşlemciyi R5 1600, ekran kartını 1660 Super, RAM'i 2x8gb yapıp bunu alabilirsin;
Aquarius 5A | Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5A oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
2*8gb ram ve 1660S sayesinde %30 40 daha fazla fps alacaksın boşuna mı öneriyoruz istiyorsan onu al ozaman kardeşim kafana silah dayarız bunu almazsan diyen yokbenim seçtiklerimde de r5 var zaten
o site güvenilir mi?
ben yanlış anlamışım benim şeçtiğim pclerin işlemcisini değiş diyor zannettim2*8gb RAM ve 1660S sayesinde %30 40 daha fazla fps alacaksın boşuna mı öneriyoruz istiyorsan onu al ozaman kardeşim kafana silah dayarız bunu almazsan diyen yok
Güvenilir. Benim attığım sistem kat be kat daha iyi.benim seçtiklerimde de r5 var zaten
o site güvenilir mi?
site güvenilir mi?İncehesap güvenilir. Bu sistemlerden birini almanı tavsiye etmem. İşlemciyi R5 1600, ekran kartını 1660 Super, RAM'i 2x8gb yapıp bunu alabilirsin;
Aquarius 5A | Game Garaj