Yasin Çelik
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 21,823
Kanka ama O'nu ilk 6. sınıfta görmüştüm.Ne alaka la? 6. sınıfta ne alaka? Asıl aşklar diyarı 6. sınıf. İyi güldüm![]()
Kanka ama O'nu ilk 6. sınıfta görmüştüm.Ne alaka la? 6. sınıfta ne alaka? Asıl aşklar diyarı 6. sınıf. İyi güldüm![]()
Burada sağlam muhabbet dönecek.Aaabi siz yazıyı okumak dışında her şeyi yapıyosunuzBelki okursunuz diye yazdım.
Aga hiç olmasa yokluğunu da hissetmezsin en iyisi hiç bulaşmamak, ben sırf bu yüzden 5-6 tane red ettim. Kız arkadaşın olsun iyidir ama sevgilin olmasın. Cidden yorucu boş iş. Bir şey yazacağım uygun olmayacak onun uğruna değmez.Kanka ama O'nu ilk 6. sınıfta görmüştüm.![]()
İlkokul arkadaşı olup şuan evli olan çok kişi varKişiye göre değişirAma ortaokul-lise aşkları boş.
Yazını okudum. Benim hikayemin çakması resmen.Anı anlatın dedik millet sevdiğim kız yazıp gidiyor, kapıyı kırmışsın nasıl kırmışsın telepatiyle felan mı öğrenicem kanka anlatında öğrenelim![]()
Olm o kadar uzun yazarsan imkansız mayıs ayı sistem tavsiyelerine 1dk da güzel demiştim bu yazı da güzel meselaAaabi siz yazıyı okumak dışında her şeyi yapıyosunuzBelki okursunuz diye yazdım.
Ben üniversite öğrencisi olmadan hiçbir kıza açılmayı doğru bulmuyorum. Aşık olursun abi eyw ama kalbinde taşı. Gerek yok maceraya. Derslerine odaklan. Üniversitede bulursun cevval bir hatun evlenirsin. Olay bu.Aga hiç olmasa yokluğunu da hissetmezsin en iyisi hiç bulaşmamak, ben sırf bu yüzden 5-6 tane red ettim. Kız arkadaşın olsun iyidir ama sevgilin olmasın. Cidden yorucu boş iş. Bir şey yazacağım uygun olmayacak onun uğruna değmez.
Neden çakmasıYazını okudum. Benim hikayemin çakması resmen.
Ya ben hayata kız konusunda 2-0 geriden başladım ilk sevdiği kız ilk okuldaydı daha pek bir şey bilmiyorum tabii hoşlanıyodum kız karşı komşumun oğlunun kuzeni çıktı. Diğer sevdiğim kız en yakın arkadaşıma derken dedim yeter a... İşte böyle.