Sanalda Allaha Neden Küfür Ediyolar

Arkadaşlar siz bir dine mensupsanız (örneğin İslam) birisi yaratıcınıza ana bacı, tepe düz girerse tepki göstermeniz gerekir. Ha, göstermiyorsan ve bazı arkadaşlar gibi saçma sapan cevaplar veriyorsan sen Süslümansındır. Bunun başka bir açıklaması yok. Bir dine mensup değilsen zaten konuya gelip "yok sövsün bana ne?" falan yazmayın yemin ediyorum yarınız boş boş mesaj kasıyorsunuz. İnançlı olup da bunu diyorsanız cidden yazık. Adamı bağlamıyormuş :D Sen hem İslam'a sözde canın pahasına inanıyorsun, gönülden inanıyorsun ama birisi senin yaratıcına sövünce gıkını çıkaramıyorsun. Halk içinde buna "ikiyüzlülük" diyorlar.

Bulunduğun ortamlara dikkat et. Ben bu tür olayların olduğunu siz gibi üyelerin açtığı konulardan öğreniyorum sadece. Buradaki pek çok kişiden de fazla dini araştırmalarım olmuştur. İnançsızlarla, farklı ideolojideki insanlarla tartışmışımdır. Her Müslüman bir olmadığı gibi her inançsız da bir değil. Saydığın şeylerin hepsi cahilliğe çıkıyor. Pek çok şey sıralarsın da temel sebebi eğitimsizlik. Büyük ihtimalle bu durum içerisindeki müzmin ergenlerle iletişimdesin. Merak etme, hepsi böyle değil. Bu durum tek inançsızlara da özel değil zaten, Müslüman tayfada da çok cahil ve taklitçi tiplemeler var. Küfür eden dolusuna. Nitelikli, okumuş, araştırmış kişiler kendini belli ediyor zaten. Geriye kalanları engelleyip konuşmamak senin elinde. Hangi ortamda bulunursan, kiminle arkadaşlık edersen onlardan farkın kalmaz zamanla.

Et5QoMaXAAMhBxv.png

Bakış açısına bak la
Ya iki türlü de rahatsız edici ve yapılmasını istemem ama bence anneye küfür daha büyük, karşının bakış açısından bakarsak. İkisinin de bana yapılmasını istemem, karşıya da yapmam ama adam Allah'a inanmıyorsa Allah'a sövmesinin anneme sövmesinden pek bir farkı olmaz

Kiminle Konuşsam Allaha Peygambere Küfür Ediyolar Neden Sizce ?
Çünkü saçma şeyleri aşırı ciddiyete alıyorlar ve kaybetmeyi kabul edemiyorlar tabi ki de bu siniri klavyede bu seviyede dökebilir maksimum bu yüzden her şeye küfür edebilirler.

İnanmayan söver. İnanan da sövüyor. Onların kararı. Öbürkü dünyada öderler (tabii varsa). Siz bunlara saldırmayın kendi haline bırakın. Cezalarını çekerler zaten.

Geri