neden yazar oldunuz?

sw0ty

80+
Reaksiyon skoru
54
bu forumda sizi okur veya yazar olmaya iten şey nedir? ben makale ve senaryo okumaktan ve yazmaktan keyif alıyorum. ve şuan bu forumda bulunmamın yegâne sebebi budur.

Laptop alacaktım. Laptop ve parçaları hakkında öneri isteyecektim. Öyle üye oldum.
Bana pek bi yardım gelmedi zamanında ama bunu görünce dedim ki. Bana yardım edilmedi bari başkalarına yardım gitsin dedim ve kendimi foruma adadım 😤
Four_arms_os_render.png

bu forumda sizi okur veya yazar olmaya iten şey nedir? ben makale ve senaryo okumaktan ve yazmaktan keyif alıyorum. ve şuan bu forumda bulunmamın yegâne sebebi budur.
Kafa dağıtmaya giriyorum birşeyler yazmak bana birazda olsa bu bok gibi hayatımda birşeyler katıyor

bende öyle hocam. bir konu açılmışsa bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyorum.
En iyisi bildiğin kadar yardımcı olmak bazen görüyorum adam sırf mesaj kasmak için bilsede bilmesede yazıyor o saçma geliyor bana

Bilgisaya toplamak istiyordum, bu yüzden buraya kayıt oldum yardım almaya başladım. Sonra taraf değişmeye başladı, bazen yine yardım alıyorum bazen de ediyorum.

Crack mevzusu yüzünden şuan perma banlı olan bir arkadaş tarafından çağırılmıştım. Cevap yazmadan duramadım çünkü konudaki arkadaşların dedikleri aşırı saçmaydı. Ben de birden burda buldum kendimi ben de anlamadım. Niye hala buradayım bir fikrim de yok

Foruma girme sebebim klavye araştırmaktı,sonra konuları okudum bilgi sahibi oldum insanları bilgilendirmeye çalışmaya başladım. Yazar sayılır mıyım bilmem ama çoğu konuyu dikkatle okuyorum.

Forum Kültürü Sıcak geliyor Sohbet Muhabbet etmek icin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,938
Üyeler
197,580
Son üye
F_kaya58
Geri