NFS Rivals Alınır mı?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
14,541
NFS oyunlarını seviyorum .
FH 4 al diyecek koca yürekli arkadaşlarım
1-Zaten elimde var
2-Eğer onu düünseydim onu sorardım elimde olmasaydı.
Dediğim şudur indirimde gine 32 TL Olursa alınır mı?

1-Zaten elimde var
Forza horizon 4'ten sonra biraz sıkabilir. Ps plus bedava verince oynamak için yüklemiştim de çok uzun sürmedi. Aslında hikayesi güzel başlıyor ama sonra hikayeden eser kalmıyor gibi bir şey. Bir de onun yerine prime gamingden nfs hot pursuit remastered da alınabilir.

Forza horizon 4'ten sonra biraz sıkabilir. Ps plus bedava verince oynamak için yüklemiştim de çok uzun sürmedi. Aslında hikayesi güzel başlıyor ama sonra hikayeden eser kalmıyor gibi bir şey.
Bana her türlü zevk veriyor zaten eski NFS oyunları güzel bence kabul edelim son oyunlarından daha iyi idi ve şuan tek eksiğim o gözümde HEAT almak istemiyorum.
Forza Horizion 4 oynayamadım halen bir imkan geçmedi 2. ve 3. oyunalrı oynadım ama Laptop yüzünden 4.'yü oynayamadım.
Bir de NFS biraz daha koaly olduğundan arada sırada girerim.

Bana her türlü zevk veriyor zaten eski NFS oyunları güzel bence kabul edelim son oyunlarından daha iyi idi ve şuan tek eksiğim o gözümde HEAT almak istemiyorum.
Forza Horizion 4 oynayamadım halen bir imkan geçmedi 2. ve 3. oyunalrı oynadım ama Laptop yüzünden 4.'yü oynayamadım.
Bir de NFS biraz daha koaly olduğundan arada sırada girerim.
Yukarıda düzenleyip yazdım da yine yazayım. Amazon prime gamingden hot pursuit remastered da alabilirsin.

Yukarıda düzenleyip yazdım da yine yazayım. Amazon prime gamingden hot pursuit remastered da alabilirsin.
O var zaten
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir de elimde şuan MW , Rivals ve HEAT yok sadece elimde şuan satışta olanlarda.
MW sevmemiştim zamanında HEAT ise pek vermek istemiyorum.

O var zaten
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir de elimde şuan MW , Rivals ve HEAT yok sadece elimde şuan satışta olanlarda.
MW sevmemiştim zamanında HEAT ise pek vermek istemiyorum.
Heat bence de değmez. Rivals alınabilir o halde.

Başka Yarış oyunu öneriniz var mı?
Direksiyon setin varsa simülasyon alemine girebilirsin. Ben şu an assetto corsa competizione oynuyorum. Bundan iRacing'e geçme planlarım var.

Direksiyon setin varsa simülasyon alemine girebilirsin. Ben şu an assetto corsa competizione oynuyorum. Bundan iRacing'e geçme planlarım var.
Malesef maksimum kol ile oynayabilirim.
Hatta o bile zor klavye galiba.

1-Zaten elimde var
Oynayıpta sevemediğim bir oyun,drift atmak çok sorunlu.Araçlar kısıtlı grafikler idare eder ve hava durumu olayı SAÇMA

Geri