Forza horizon 4'ten sonra biraz sıkabilir. Ps plus bedava verince oynamak için yüklemiştim de çok uzun sürmedi. Aslında hikayesi güzel başlıyor ama sonra hikayeden eser kalmıyor gibi bir şey. Bir de onun yerine prime gamingden nfs hot pursuit remastered da alınabilir.NFS oyunlarını seviyorum .
FH 4 al diyecek koca yürekli arkadaşlarım
1-Zaten elimde var
2-Eğer onu düünseydim onu sorardım elimde olmasaydı.
Dediğim şudur indirimde gine 32 TL Olursa alınır mı?
Bana her türlü zevk veriyor zaten eski NFS oyunları güzel bence kabul edelim son oyunlarından daha iyi idi ve şuan tek eksiğim o gözümde HEAT almak istemiyorum.Forza horizon 4'ten sonra biraz sıkabilir. Ps plus bedava verince oynamak için yüklemiştim de çok uzun sürmedi. Aslında hikayesi güzel başlıyor ama sonra hikayeden eser kalmıyor gibi bir şey.
Yukarıda düzenleyip yazdım da yine yazayım. Amazon prime gamingden hot pursuit remastered da alabilirsin.Bana her türlü zevk veriyor zaten eski NFS oyunları güzel bence kabul edelim son oyunlarından daha iyi idi ve şuan tek eksiğim o gözümde HEAT almak istemiyorum.
Forza Horizion 4 oynayamadım halen bir imkan geçmedi 2. ve 3. oyunalrı oynadım ama Laptop yüzünden 4.'yü oynayamadım.
Bir de NFS biraz daha koaly olduğundan arada sırada girerim.
O var zatenYukarıda düzenleyip yazdım da yine yazayım. Amazon prime gamingden hot pursuit remastered da alabilirsin.
Bir de elimde şuan MW , Rivals ve HEAT yok sadece elimde şuan satışta olanlarda.Yukarıda düzenleyip yazdım da yine yazayım. Amazon prime gamingden hot pursuit remastered da alabilirsin.
Heat bence de değmez. Rivals alınabilir o halde.O var zaten
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bir de elimde şuan MW , Rivals ve HEAT yok sadece elimde şuan satışta olanlarda.
MW sevmemiştim zamanında HEAT ise pek vermek istemiyorum.
Direksiyon setin varsa simülasyon alemine girebilirsin. Ben şu an assetto corsa competizione oynuyorum. Bundan iRacing'e geçme planlarım var.Başka Yarış oyunu öneriniz var mı?
Malesef maksimum kol ile oynayabilirim.Direksiyon setin varsa simülasyon alemine girebilirsin. Ben şu an assetto corsa competizione oynuyorum. Bundan iRacing'e geçme planlarım var.
Yarış oyunu değil ama snowrunner son zamanlarda en çok eğlendiğim oyunlardan.Malesef maksimum kol ile oynayabilirim.
Hatta o bile zor klavye galiba.
Oynayıpta sevemediğim bir oyun,drift atmak çok sorunlu.Araçlar kısıtlı grafikler idare eder ve hava durumu olayı SAÇMANFS oyunlarını seviyorum .
FH 4 al diyecek koca yürekli arkadaşlarım
1-Zaten elimde var
2-Eğer onu düünseydim onu sorardım elimde olmasaydı.
Dediğim şudur indirimde gine 32 TL Olursa alınır mı?