- 16 Aralık 2021 - A101'e gelecek olan ürünler

Mous alınır mı hocam
60 TL'ye onu almak yerine 30 TL civarında satılın ucuz mouse modellerini alabilirsiniz. Aralarında neredeyse hiç fark yok denebilir.

Screenshot_77.png

kamera nasıldır arkadaşlar ?

Kamera çöp, sürekli bağlantısı kopuyor kablo oynatılınca düzeliyor.

Netliği el ile ayarlıyorsun, bazı videolarda onu yapmamışlar. Flu gösteriyor. Hangi videoyu izledin?

Böyle bir sorunu hiç yaşamadım. USB portun ve güç ile alakalı olabilir.
Hayır, cihazla alakalı. Portlar sapasağlam.

En aşağıda belirttiklerim harici neredeyse hiçbiri hiçbir senaryo ve şekilde alınmaz.

Evde duran eski membrane klavyeler, eski mouseler vs hepsi bunlardan daha iyidir.

Kulaklığa değinmiyorum https://www.hepsiburada.com/trust-22447-lumen-kulakustu-kulaklik-pm-HB00000V3TY8 10₺ daha ver bunu al en azından kulaklığım var dersin. Kulağına işkence etmek isteyen alabilir bu arada piranayı.

Gamepad rezalet ötesi bedava verirlerse kullanın. Titreşim motoru var ama sadece var.

Hoparlörü 50₺ olduğundan alınabilir, aynı şekilde sese duyarlı ambiyans aydınlatması da alınabilir, 30₺'ye usb çoklayıcı fiyatına göre iyi alınır. Led ampul kesinlikle alınır.

Klavyeyi bizzat kullanıyorum ve gayet iyi. Tuşları biraz erken siliniyor ancak o kadar olur. Işıklandırması vesaire güzel. Tuş hissiyatı iyi. Ortalama bir sesi var. Ben yanlış hatırlamıyorsam 50 TL civarı bir paraya almıştım. 90 TL'ye değer mi bilemiyorum.

Hayır, cihazla alakalı. Portlar sapasağlam.
Önceki yorumumda da dediğim gibi,
Kamera 1 yıldır çalışıyor, şu ana kadar bahsettiğin gibi bir sıkıntı yaşamadım.
2021 ds.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,172
Üyeler
185,231
Son üye
üzgünArmut
Geri