akıllı kuş
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,116
Özgür Demirtaş kimdir? İnternette bir videosunu izledim CNN türke telefonla bağlanmıştı gayet güzel ve doğru konuşuyordu. Kimdir acaba tam olarak?
Yok araştırdım değilmiş soyadları aynı sadeceSelahattin Demirtaş akrabası olabilir belki yada kardeşi
Sizce ekonomi bakanı olmalımı olsaydı ne gibi değişiklikler yapardı? (RTE nin yaptıracaklarını yok sayarsak)Allah'ın bir kulu o da işte. Prof ekonomist. Yeni akit'in sürekli karalamaya çalıştığı doğruları söyleyen bir adam.
Sizce ekonomi bakanı olmalımı olsaydı ne gibi değişiklikler yapardı? (RTE nin yaptıracaklarını yok sayarsak)
Hiçbir şey yapamazdı çünkü işi bileni hiçbir zaman yetki vermeyeceğiz. Nerde boş adam var bakan/milletvekili yapacağız.Sizce ekonomi bakanı olmalımı olsaydı ne gibi değişiklikler yapardı? (RTE nin yaptıracaklarını yok sayarsak)
yazar, ekonomist, mühendisÖzgür Demirtaş kimdir? İnternette bir videosunu izledim CNN türke telefonla bağlanmıştı gayet güzel ve doğru konuşuyordu. Kimdir acaba tam olarak?
Özgür Demirtaş kimdir? İnternette bir videosunu izledim CNN türke telefonla bağlanmıştı gayet güzel ve doğru konuşuyordu. Kimdir acaba tam olarak?
Babacan imfnin kulumuyduNe yapılması gerekiyorsa onu yapardı ama herhalde. Fakat o da Babacan gibi IMF'nin kulu olsaydı ondan da nefret ederdim.
Aga niye atarlısınkardeşim programi izlemediysen yorum yapma , oncesini sonrasini izlemek lazim
Bir video izlemiştim. Erdoğan a sürekli fikir beyan ediyormuş. IMF ile anlaşalım gibisinden.Babacan imfnin kulumuydu