Öneri A Way Out Tarzı Oyun Önerisi

Reznoww

80+
Reaksiyon skoru
17
Arkadaşlar Selam Arkadaşımla Aynı Pc de olur farklı Pc den de olur A Way Out tarzı güzel hikayeli ve grafiği de kötü olmayan oyunlar arıyoruz.
Tüm Önerilere Açığım.

Arkadaşlar Selam Arkadaşımla Aynı Pc de olur farklı Pc den de olur A Way Out tarzı güzel hikayeli ve grafiği de kötü olmayan oyunlar arıyoruz.
Tüm Önerilere Açığım.
it takes two
portal serisine bkaın dicem de tam olur mu emin değilim başka 2 kişilik aklımda yok

O tarz oyunlar split screen (Bölünmiş Ekran) kategorisine giriyor, internetten bu şekilde arayabilirsin. Bazı oyunlar aynı ekrandan da oynanıyor ancak split screen yazınca onlar da çıkıyor. (Örneğin Overcooked)
Benim tavsiyelerim It Takes Two, Overcooked, Portal 2, Gang Beast'dir.

Son düzenleme:
O tarz oyunlar slip screen (Bölünmiş Ekran) kategorisine giriyor, internetten bu şekilde arayabilirsin. Bazı oyunlar aynı ekrandan da oynanıyor ancak slip screen yazınca onlar da çıkıyor. (Örneğin Overcooked)
Zamanında PS3 de öyle bir silah oyunu vardı Sarıyordu bölünmüş ekran

Blur 🏎️

Ben de PS'de öyle bir oyun hatırlıyorum, Call of Duty olması lazım ancak hangi oyunu olduğunu hatırlamıyorum.
Bu bıçaklama animasyonu baya iyiydi adam düştüğünde yanına gelip kaldırabiliyordun

O tarz oyunlar slip screen (Bölünmiş Ekran) kategorisine giriyor, internetten bu şekilde arayabilirsin. Bazı oyunlar aynı ekrandan da oynanıyor ancak slip screen yazınca onlar da çıkıyor. (Örneğin Overcooked)
Hocam o split screen değil miydi yoksa ayrı olarak slip screen de mi var?

Hocam o split screen değil miydi yoksa ayrı olarak slip screen de mi var?
Yanlış yazmışım pardon, kastettiğim split sceendi. :)
Oyun kolu aldığımda kardeşimle oynamak için bu oyunlara çok bakmıştım ama üzerinden zaman geçince aklımda slip olarak kalmış.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu bıçaklama animasyonu baya iyiydi adam düştüğünde yanına gelip kaldırabiliyordun
O kadar hatırlamıyorum. :D

Geri