🔥İndirim Sapphire Pulse RX6600 8GB 612 Dolar/ AmazonJP

Yaza doğru (tam tarih belli değil diye biliyorum) ETH kazımı bitecek fiyatlar ancak o zaman düşer herhalde.
Biri biter biri başlar. Kazılacak bin bir tane coin var dostum.

Yaza doğru (tam tarih belli değil diye biliyorum) ETH kazımı bitecek fiyatlar ancak o zaman düşer herhalde.
ETH bitse diğerleri var yeni çıkanlar bu iş bitmez bence böyle devam eder.

Ekran kartlarının fiyatının tek sebebi mining değil ki dostum.
Çip krizi de büyük bir etken.
2022'nin haziran ayından itibaren fiyatlarda düşüş olacak diye söyleniyor.

Sistemi topladım bekliyorum işte. Bakalım uyguna bulursam alıcağım.

Biter, en azından %80i kartları satar kalan ufak bir kitle devam eder. Bu da fiyatları baya düşürür.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çip krizi tamam da miningin etkisi çok büyük. Bu yaz sırf kazançlar biraz düştü ETH 2000 dolar oldu Çin miningi yasakladı diye 5000 liraya sıfır 6600XT alabilir duruma gelmiştik…

Biter, en azından %80i kartları satar kalan ufak bir kitle devam eder. Bu da fiyatları baya düşürür.

Çip krizi tamam da miningin etkisi çok büyük. Bu yaz sırf kazançlar biraz düştü ETH 2000 dolar oldu Çin miningi yasakladı diye 5000 liraya sıfır 6600XT alabilir duruma gelmiştik…
Rtx 3060'lar 5k'ya falan satılıyordu bir ara.

Öncelikle merhaba arkadaşlar. Amazon JP üzerinde Rx 6600 oldukça kelepir bir fiyatta ve bunu sizinle paylaşmak istedim
Vergi ve kargo bedeli ile toplam 70.036 japon yenine denk geliyor. Buda 612 dolar yapar. Kredi kartı ile alırsanız genelde dolar cinsinden çekiyor parayı o yüzden dolar cinsinden miktar belirlemek istedim.
6700 küsür fiyatı var. Türkiyedeki en düşük fiyatına akakçe üzerinden bakabilirsiniz.
10k küsürdü en son. Aldıktan 1-2 hafta içerisinde elinize ulaşıyor, bilginize.
İyi forumlar​
ne zaman biter ve 1650 yi satıp almayı düşünüyorum da ne yapsam bilemedim ya :/

Biri biter biri başlar. Kazılacak bin bir tane coin var dostum.
Bu kıtlığın sonu ne zaman biter bilemiyorum ama bittiği zaman inanılmaz bir bolluk olacak. 2018 de 2.eline 3500 TL para istedikleri RX570 leri yıl sonunda 750 liraya sıfır olarak aldık. Mining hiç bir zaman bitmez ama sürekli böyle zirvede devam da etmez

Bu kıtlığın sonu ne zaman biter bilemiyorum ama bittiği zaman inanılmaz bir bolluk olacak. 2018 de 2.eline 3500 TL para istedikleri RX570 leri yıl sonunda 750 liraya sıfır olarak aldık. Mining hiç bir zaman bitmez ama sürekli böyle zirvede devam da etmez
Çinden Rx 580+Rx 560'i 1200 liraya almıştım.
Şu an 560 3K

Metaverse coinleri gelince bakalım nasıl olacak :)

Nasıl alacağız yardımcı olur musun :D

Öncelikle merhaba arkadaşlar. Amazon JP üzerinde Rx 6600 oldukça kelepir bir fiyatta ve bunu sizinle paylaşmak istedim
Vergi ve kargo bedeli ile toplam 70.036 japon yenine denk geliyor. Buda 612 dolar yapar. Kredi kartı ile alırsanız genelde dolar cinsinden çekiyor parayı o yüzden dolar cinsinden miktar belirlemek istedim.
6700 küsür fiyatı var. Türkiyedeki en düşük fiyatına akakçe üzerinden bakabilirsiniz.
10k küsürdü en son. Aldıktan 1-2 hafta içerisinde elinize ulaşıyor, bilginize.
İyi forumlar​
YARDIM :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,929
Üyeler
187,591
Son üye
ADİGE-60
Geri