mustafakagan
80+
- Reaksiyon skoru
- 111
Owo da hayvan avlarken wh/owo h komutu ile hayvan avlarken nasıl daha iyi hayvanlar çıkarabilirim bi olayı varmı takımla mı alakalı ?
kanka taktığın gemlere bağlı olarak daha iyi hayvanlar düşebiliyor ama ben sana huntbot tavsiye ederim uzun vadede çok iyi petler düşürüyor bana ondan 4kere fabled 1tane hidden düştü sayamadığm kadarda cp düştü sana tavsiyem huntbotunu geliştirmeye bak(takımla alakası yok dediğim gibi takılan gemlerle alakalı)Owo da hayvan avlarken wh/owo h komutu ile hayvan avlarken nasıl daha iyi hayvanlar çıkarabilirim bi olayı varmı takımla mı alakalı ?
gem vs nasıl takılıyor bilgilendirirmisin biraz huntbot vs dedin nasıl geliştircemkanka taktığın gemlere bağlı olarak daha iyi hayvanlar düşebiliyor ama ben sana huntbot tavsiye ederim uzun vadede çok iyi petler düşürüyor bana ondan 4kere fabled 1tane hidden düştü sayamadığm kadarda cp düştü sana tavsiyem huntbotunu geliştirmeye bak(takımla alakası yok dediğim gibi takılan gemlerle alakalı)
w inv yazarak gemlere ulaşabilirsin eşyaların yanında numaraları var onları w use eşyanumarası olarak yazabilirsin huntbot için w sc all veya istediğin bi peti dönüştür ben direk legendary altını dönüştürüp legendary ve üstünü satıyodum tabi ben baya geliştim 4m 5m owo param var oynamayı bıraktım w sc all yaparsın sonra w hb yazıp huntbotu aç ordan efficiency duration u güçlendir arada sırada radara bas o neye yarıyor bilmiyorum amagem vs nasıl takılıyor bilgilendirirmisin biraz huntbot vs dedin nasıl geliştircem
bende başta öyleydim yavaş yavaş alışıyosunbana şu owoyu öğretecek birini bulmam lazım dediğin komutlar hariç hiç birşeyi anlamadım aksldjdasd
w hb yazıyosun orda animal essence var onları kullanarak w upgrade efficiencyimi neyi geliştireceksen artık onu upgradeliyorsun animal essance içinde w sc all yazıp tüm hayvanlarını essancea dönüştürüyorsun sonra w autohunt miktar yazıyorsun bu parayıda ne kadar çok geliştirirsen o kadar çok para kesiyor senden mesela senin costun hiç düşük deil hayvan başına 10 cowoncy felan alıyor olması lazım heraldeşimdi bu huntbotu nasıl çalıştırcam ve geliştircem
w hb yazıyosun orda animal essence var onları kullanarak w upgrade efficiencyimi neyi geliştireceksen artık onu upgradeliyorsun animal essance içinde w sc all yazıp tüm hayvanlarını essancea dönüştürüyorsun sonra w autohunt miktar yazıyorsun bu parayıda ne kadar çok geliştirirsen o kadar çok para kesiyor senden mesela senin costun hiç düşük deil hayvan başına 10 cowoncy felan alıyor olması lazım heralde
wh yapıp hayvan avlaman lazım hayvan avladıkça yapabilirsin bu komutları| KeremGenc, You don't have enough animals! >:c![]()
w sc all yazınca bu uyarıyı veriyor diğer komutlar aynı şekilde