Yardım Arkadaş borcumu vermiyor

Liberal Kenobi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
866
Spidermana gittik 2 hafta oldu istiyorum vermiyor paramı 16TL şakaya falan vuruyor vermiyor ne yapmam lazım

Spidermana gittik 2 hafta oldu istiyorum vermiyor paramı 16TL şakaya falan vuruyor vermiyor ne yapmam lazım
Ciddi bir şekilde paranı istediğini, vermediği taktirde de gerekli kurumlara gideceğini söyle. Belki korkup verir. Eğer çocuğun ekonomik durumu kötüyse de fazla zorlama, üstüne gitme.

Ciddi bir şekilde paranı istediğini, vermediği taktirde de gerekli kurumlara gideceğini söyle. Belki korkup verir. Eğer çocuğun ekonomik durumu kötüyse de fazla zorlama, üstüne gitme.
valla her gün kantinden yiyor yakın arkadaşım ama ne yapıcam bilmiyorum

önce yüzüne sağlam yumruk at. sersemler zaten üstüne atla güzelce döv. niye doğdun derse 16 TL ye say dersin hem ağırlığın olur

valla her gün kantinden yiyor yakın arkadaşım ama ne yapıcam bilmiyorum
Ekonomik açıdan sıkıntısı yoksa ilk dediklerimi yap. Şiddet veya başka açıdan tehdit vb. etme sadece ciddiyetini belirt.

önce yüzüne sağlam yumruk at. sersemler zaten üstüne atla güzelce döv. niye doğdun derse 16 TL ye say dersin hem ağırlığın olur
16TL için mi? Tamam para paradır ama şiddete başvurursa haklı durumdan haksız duruma düşer. Ayrıca hiç doğru bir çözüm yolu değil.

16TL için mi? Tamam para paradır ama şiddete başvurursa haklı durumdan haksız duruma düşer. Ayrıca hiç doğru bir çözüm yolu değil.
dalga geçiyorum zaten 16 TL canı sağolsun

Bitcoin 27binken 2300 lirasını bozdurup birisine borç vermiştim zararımı siz düşünün

(Hala alamadım)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,205
Üyeler
197,398
Son üye
furkan_bey321
Geri