Öneri Tomb Raider serisi kaç oyun?

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
1,221
Ben Epic Games'in vermiş olduğu bu üç oyunu aldım çıkış tarihlerini önceden sonraya doğru kıyaslarsak ilk hangisi çıktı bu 3 oyunun? Bu seri toplam kaç oyun? Hangisinden başlamalıyım hikayeyi anlamak için?

Ben Epic Games'in vermiş olduğu bu üç oyunu aldım çıkış tarihlerini önceden sonraya doğru kıyaslarsak ilk hangisi çıktı bu 3 oyunun? Bu seri toplam kaç oyun? Hangisinden başlamalıyım hikayeyi anlamak için?
tomb raider 2013 çıktı

Sırasıyla

-Tomb Raider
-Rise Of The Tomb Raider
-Shadow Of The Tomb Raider

Efsane oyunlardır tavsiye ederim.

1640969618790.png

1640969638409.png

Seri Olarak Çok Eskiye Dayansa da , 2013 Tomb Raider'dan itibaren Oynayabilirsiniz.
-Tomb Raider 2013
-Rise Of The Tomb Raider
-Shadow Of The Tomb Raider.

Tomb Raider
Tomb Raider II
Tomb Raider III: Adventures of Lara Croft
Tomb Raider: The Last Revelation
bu dört seriden sonra Tomb Raider: The Last Revelation son seri olacaktı hatta tomb raider ölüyordu sonra işler tomb raider adına kötü işler doğdu zaten 2013 de seriye yeniden başladılar Tomb Raider: The Last Revelation zor ve uzun olan oyun bu diğer tomb raiderlara bin basar

3 oyunu oynasan kafi gayet iyi oyunlar. Rise mı daha iyi shadow mu bilemedim ama rise hikayesel daha sağlam gibiydi shadow ise genel olarak daha iyi gibiydi.

Geri