Yardım Arctis 3 iade etmeli miyim?

Shibou

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
961
Mikrofonu ve az ses verdiğiyle alakalı sorun yaşayan bir kesim var.
Sizce iade etmeli miyim?
Discord'da bilgisayardan gelen sesi karşıya iletebiliyormuş.
Kullanan varsa böyle sıkıntılar yaşadınız mı?

Sizce iade etmeli miyim?
ben de bir çok şey okudum yaklaşık 2 aydır kullanıyorum herhangi bi sorun yaşamadım sadece sesi az veriyor ben onu dolby atmos ile çözdüm

ben de bir çok şey okudum yaklaşık 2 aydır kullanıyorum herhangi bi sorun yaşamadım sadece sesi az veriyor ben onu dolby atmos ile çözdüm
Discord sıkıntısı var mı sizde?

Discord sıkıntısı var mı sizde?
aldıktan sonra 5-6 farklı kişi ile görüşmemden sonra sesimin kötü veya az gittiği yönünde bir geri dönüş almadım ancak ben bütün mikrofon ayarlarını 100 de tutuyorum

Sizce iade etmeli miyim?
Bende eskiden vardı kullanmış olduğum en rahat kulaklık diyebilirim. Bu sorunları yaşamamıştım ama aldığın fiyata bağlı olarak iade edebilitsin kutuyu açmadan

bu arada hs50pro, void elite surround, arctis3 modellerini deneyimledim aralarından en rahatı buydu

sorun yaşamadım dedim ama ben rust oynuyorum normalde kulaklığın sesi az ama dolby atmos sayesinde çok yüksek seviyelere çıkabiliyor rustta etrafı çok iyi duymam gerektiğinde sesi fulluyorum gerçekten baş ağrıtıcı bi seviyeye geliyor mümkün olduğunca o seviyede tutmuyorum ve eğer bas konuşta değilsem oyun sesi karşıya gidiyor
(normal seviyedeyken de adamları duyabiliyorum)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,367
Üyeler
188,411
Son üye
XanewwX
Geri