MD3 +25 Stoğun Mağazaya Özel Olması

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Fiyat avantajını düşününce otobüse binip alıp geri dönmek gayet mantıklı.
Herkes böyle imkana sahip olmayabilir. Adam uzakta yaşıyor olabilir, karantina da olabilir, çalışıyordur ya da okuyordur vakti yoktur, yaşı 16-17'dir hayatında hiç ilinden çıkmamış olabilir, hadi istese atlayıp gideyim dese ailesi izin vermeyebilir. Fazla stok ayrılması güzel ama şartların, bu avantajı kullanmaya daha uygun olması lazım. Bu daha ilk denemeniz zaten. Bir sonraki sistemde yine foruma özel stok ayrılacaksa bunlar göz önünde bulundurulursa daha faydalı olur ☺️
Bir de biz indirimi yaptık, -yumuşakça izah ediyorum bunun kaba tabiri de var- sizde bi zahmet kalkıp gidip alın demek bence hoş bir tavır değil. Belki gelen yorumları beğenmemiş olabilirsin, belki de diyorsun içinden, ''ben adamlara imkan veriyorum gelen yorumlara bak be''. Gelen eleştirilere daha sakin ya da daha yapıcı cevaplar verebilirsin bence.

Herkes böyle imkana sahip olmayabilir. Adam uzakta yaşıyor olabilir, karantina da olabilir, çalışıyordur ya da okuyordur vakti yoktur, yaşı 16-17'dir hayatında hiç ilinden çıkmamış olabilir, hadi istese atlayıp gideyim dese ailesi izin vermeyebilir. Fazla stok ayrılması güzel ama şartların, bu avantajı kullanmaya daha uygun olması lazım. Bu daha ilk denemeniz zaten. Bir sonraki sistemde yine foruma özel stok ayrılacaksa bunlar göz önünde bulundurulursa daha faydalı olur ☺️
Bir de biz indirimi yaptık, -yumuşakça izah ediyorum bunun kaba tabiri de var- sizde bi zahmet kalkıp gidip alın demek bence hoş bir tavır değil. Belki gelen yorumları beğenmemiş olabilirsin, belki de diyorsun içinden, ''ben adamlara imkan veriyorum gelen yorumlara bak be''. Gelen eleştirilere daha sakin ya da daha yapıcı cevaplar verebilirsin bence.
Foruma özel avantaj sağlaması zaten muhteşem bir şey. Ona laf söylenemez zaten😀
Yine de eksikleri dile getirmek lazım, çoğu kişi imkanı olamadığı için alamayacak çünkü.
Durumu belirtmeyi veya eleştiri yapmayı kötü bir şekilde anlayacağını sanmıyorum.

Neden ki? mesela ben şu an gold fakat sistemi almaya imkanı olmayan bir kişi yerine bu bilgisayarı hiçbir şekilde alamaz mıyım? 15 dakika mesafe uzaklıktayken?

+25 gold ve üstüne stok ne zaman açılıyor?

Okulum var ve 5 gün içerisinde gitme gibi bir şansım yok maalesef.
Çoğu kişi de aynı şekilde zamanı olmadığından dolayı gidemeyecek.
Kendi tercihim tabi ki. Zorunluluklar var, herkesin hayatında var ve bunları aksatmak hiç güzel sonuçlar doğurmayabilir.
Mağazayı arayıp, bilgileri söyleyebiliriz. Daha sonra da kargoya verebilirler. Kargo parasını da biz öderiz.
Çok daha mantıklı olurdu.
Çok boş olduğum bir vakit olsa tamam da dediğin gibi benim de hiç vaktim yok, son 1 aydır 6-7 saatten fazla (uyku hariç) evde oturamadım bile 😅
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

+25 gold ve üstüne stok ne zaman açılıyor?
Bugün başvurular başlayacakmış 5 gün süresi var dendi.

Sistem başvurusu İçin açacağınız konuda kirlilik olmasın diye ayrı bir konu açmak istedim. +25 stok neden mağazaya özel yapıldı?

MD3 ve diğer birkaç F/P sistem için yüzlerce mağazaya gidip sistemine kavuştu zaten, İstanbul’da olsam ben de çoktan mağazaya sistem çıkış saatlerinde gidip bir sistem almıştım mesela. Amaç güvenlik olabilir ama internet sitesi için de yeterli önlemin alınabileceğini düşünüyorum. Keşke yaptığınız bu etkinlik internet sitesinden sistem almak isteyip 30 saniyede eritilen stoklar yüzünden alamayanlar için de geçerli olsa…

@Mehmet Yılmaz
@Abdullah Hacıgül
Rütbemi görmek için attım 80+ mıyım diyr

Acaba sırf hesabını bu yüzden satacak birileri var mıdır? Ben goldum ama 200TL daha pahalıya MD-3 çok iyi fırsat. Sistemim var, param da yok. Yani hesap satışları nasıl engellenir. Birisi MD-3 başvurulu donanim arşivi hesabını 200-300TL'ye satabilir.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,300
Üyeler
190,725
Son üye
ahmetzulaci
Geri