Ne Yaparsam Yapayım Düşük FPS ALIYORUM.

Reaksiyon skoru
0
Selam,

Uzun zamandır sürekli içimi kemiren bir durumla karşınızdayım. Destek ve fikirlerinizi bekliyorum. Öncelikle bilgisayar donanımlarımı yazıyorum.

İşlemci : Ryzen 5 2600x
Ekran Kartı : Gigbyte 1660 Super OC
Anakart : MSI X470 Gaming Pro Max
Ram : 16 GB

Ben bu bilgisayarda nasıl oluyorda düşük fps alıyorum. Hiç bir mantıklı açıklama bulamıyorum. Valorant giriyorum fps sınırlamayı kaldırıyorum orta ayarlarda 120-180 fps arası. Pubg giriyorum düşük ayarlarda 80-100 fps alıyorum. Kuzenime topladığım 1050 ti ekran kartlı bilgisayar orta ayarlarda 200ün üzerinde fps alabiliyorken ben bu anakartla bu ramlerle bu ekran kartıyla nasıl 180i geçemiyorum. İstanbulda yaşıyorum bakınca anlarım diyen birine bile götürürüm kasayı çok sıkıntı çekiyorum. Ve birde olmazsa olmazım var. Görev yöneticisinden kullanım değerlerine baktığımda işlemci hiç bir şey açık olmasa bile %100 kullanımda gösteriyor devamlı. Konu hakkında desteğinizi bekliyorum.

Ekran kartı sıcaklığının nedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sıcaklığınız

Selam,

Uzun zamandır sürekli içimi kemiren bir durumla karşınızdayım. Destek ve fikirlerinizi bekliyorum. Öncelikle bilgisayar donanımlarımı yazıyorum.

Ben bu bilgisayarda nasıl oluyorda düşük fps alıyorum. Hiç bir mantıklı açıklama bulamıyorum. Valorant giriyorum fps sınırlamayı kaldırıyorum orta ayarlarda 120-180 fps arası. PUBG giriyorum düşük ayarlarda 80-100 fps alıyorum. Kuzenime topladığım 1050 ti ekran kartlı bilgisayar orta ayarlarda 200ün üzerinde fps alabiliyorken ben bu anakartla bu ramlerle bu ekran kartıyla nasıl 180i geçemiyorum. İstanbulda yaşıyorum bakınca anlarım diyen birine bile götürürüm kasayı çok sıkıntı çekiyorum. Ve birde olmazsa olmazım var. Görev yöneticisinden kullanım değerlerine baktığımda işlemci hiç bir şey açık olmasa bile %100 kullanımda gösteriyor devamlı. Konu hakkında desteğinizi bekliyorum.
tw varsa bi bakabilirmiyim bilgisayarına?

Ekran kartı driver uygulaması üzerinden yada oynadığın oyun üzerinden FPS kısıtlaması yapmış olabilir misin
Bilgisayarın yakın zamanda temizlendi mi?

Selam,

Ben bu bilgisayarda nasıl oluyorda düşük fps alıyorum. Hiç bir mantıklı açıklama bulamıyorum. Valorant giriyorum fps sınırlamayı kaldırıyorum orta ayarlarda 120-180 fps arası. PUBG giriyorum düşük ayarlarda 80-100 fps alıyorum. Kuzenime topladığım 1050 ti ekran kartlı bilgisayar orta ayarlarda 200ün üzerinde fps alabiliyorken ben bu anakartla bu ramlerle bu ekran kartıyla nasıl 180i geçemiyorum. İstanbulda yaşıyorum bakınca anlarım diyen birine bile götürürüm kasayı çok sıkıntı çekiyorum. Ve birde olmazsa olmazım var. Görev yöneticisinden kullanım değerlerine baktığımda işlemci hiç bir şey açık olmasa bile %100 kullanımda gösteriyor devamlı. Konu hakkında desteğinizi bekliyorum.

Saçma gelebilir ama öncelikle denetim masasından güç seçeneklerinden işlemcinin "Dengeli" ayarında olduğundan emin olurmusun.

tw varsa bi bakabilirmiyim bilgisayarına?
Elbettte. İnstagram : berkanbatuhan müsait olduğunda iletişime geçelim hemen tw üzerinden.

Saçma gelebilir ama öncelikle denetim masasından güç seçeneklerinden işlemcinin "Dengeli" ayarında olduğundan emin olurmusun.
Dengeliyken %100 nihai performansa alınca düşüyor ama her bilgisayarı açtığımda otomatik dengeliye dönüyor ve yine %100 oluyor.

Ekran kartı driver uygulaması üzerinden yada oynadığın oyun üzerinden FPS kısıtlaması yapmış olabilir misin
Bilgisayarın yakın zamanda temizlendi mi?
1-2 ay önce format attım. Fps kısıtlaması yapmadım ama kontrol edebileceğim kısmı nerden görebilirim?

Selam,

ram tek kanal mı yoksa 2x8gb şeklinde mi ?

bu videodaki windows kullanıyorsan yapabilirsin
gtx1650 - i3 10100f valorant 200-240 fps alıyorum bilginize

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,289
Üyeler
190,722
Son üye
Mehmet yılmaz akçiçek
Geri