PUBG oynatacak telefon önerisi

Kaç TL civarı bu x3 pro (ekran kartımı satıp almayı düşünüyorum pcden çok sıkıldım artık)
128 Olanı
256 olanı

128 Olanı
256 olanı
Bunun 2.eli nasıl olur acaba ben hem telefon hemde düşük ekran kartı alırım diye düşündüm ama 4.5k zaten benim kartımın ederi yani o fiyata satsam kasa boşta kalır neyse 2.eli nasıl olur 128lik olanından ayrıca orijinal olduğunu falan fistan nasıl anlarım?

128 Olanı
256 olanı
  • Oyun11 Saat
  • Video Oynatma18 Saat
  • Müzik Oynatma110 Saat
Epey de ki değerler.

Para topluyorum telefon için yavaş yavaş ne alsam merak ettim.
Kamera önemli değil azda olsa iyi olsa yeter fazla iyi kameraya gerek yok
128GB olmalı
PUBG 60 FPS yada üstü olmalı
PUBG gibi oyunlarda 4 saatten fazla gidebilmeli bataryası iphone 7 kullanıyom babamın telefonu bataryası hemen bitiyor
Azda olsa şık gözükse yeter
Fazla büyük ekranı olmamalı iphone 7 den geçeceğim birnevi
Bütçe şöyle diyeyim bu özellikleri sağlayacak en uygun telefon.
11 pro max ?

Telefondan yapacak çok bir şey yok ama PUBG dışında. O da bir süre sonra sıkıyor zaten
Yok knk ginede masaüstü pc yi götüremiyom bi yerlere canım sıkılınca okulda bile pubg girerim ben ondan yoksa nie alam tenefüslerde arkadaşlarım oynuyor bildiğin kıskanıyorum bende :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

• Oyun11 Saat
  • Video Oynatma18 Saat
  • Müzik Oynatma110 Saat
Epey de ki değerler.
Oha 11 saatmi gg ben bunu alırım

1dk bunun kamerası nasıl?

Bunun 2.eli nasıl olur acaba ben hem telefon hemde düşük ekran kartı alırım diye düşündüm ama 4.5k zaten benim kartımın ederi yani o fiyata satsam kasa boşta kalır neyse 2.eli nasıl olur 128lik olanından ayrıca orijinal olduğunu falan fistan nasıl anlarım?
2 aylik ürünleri 3.5K ya bulmak mümkün

Benim arkadaşta var.Aralıksız PUBG 90 fps oynadığında.Ekran parlaklığına göre 3-5 saat arası gidiyor.
90 FPS desteklemiyor Config atılmadığı sürece. O yüzden daha hızlı gidiyor

1dk bunun kamerası nasıl?
Bende ki X3 NFC modelinde 64 MP desteği var. X3 PRO daha iyi bir model olduğu için onda da vardır diye düşünüyorum.
Gayet güzel ama tabi ki bir iPhone değil

90 FPS desteklemiyor Config atılmadığı sürece. O yüzden daha hızlı gidiyor
Reis arkadaşın telefonda küçük bir uygulama var pubg için onu indirmiş.Oyuna girmeden her şeyi ayarlıyo ordan.Onun sayesinde oynayabiliyo 90 fps.Bi ara sorarım uyg adını söylerim.Kendi gözümle gördüğüm kadarıyla yazdım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,612
Üyeler
174,401
Son üye
Melovboss
Geri