Windows güncellemelerini ve ekran kartı sürücü güncellemeleriniz varsa onları tamamlayınAlıntıyı görüntüleMerhaba arkadaşlar uzun zamandır pcye oturmuyordum valorant oyanayayim dedim olan bu yardımci olurmusunuz
Hemen kontrol ediyorumWindows güncellemelerini ve ekran kartı sürücü güncellemeleriniz varsa onları tamamlayın
Hayır knk uzun süredir oynamiyorumKusura bakma çok güldüm. 4.3 yaparken bi hata falan yapmış olabilirsin.
Windows güncellemelerini ve ekran kartı sürücü güncellemeleriniz varsa onları tamamlayın
Ve ekrana tıklayınca yine ilk baştaki gibi olduallah allah ilk defa böyle bir şey görüyorum![]()
Şuan yeniden yüklüyorumallah allah ilk defa böyle bir şey görüyorumValorantı silip bir daha yükleyin işe yarar belki
Görmeyi bırak mouse kısıtlı monitörün yarısına kadar götürebiliyorumValorantın ayarlarına girip doldur seçeneğini aktif etmeye çalışın her ne kadar görebiliyorsanız artık
Hepte böyle zamanlarda denk gelir uzun süredir cs girmiyordum bi gireyim dedim en son girdiğimde 130 fps den aşağı inmiyordu bugün girdiğimde 60 dan yukarıyı görmedim.Alıntıyı görüntüleMerhaba arkadaşlar uzun zamandır pcye oturmuyordum valorant oyanayayim dedim olan bu yardımci olurmusunuz