Oyun performansinda artis sagliyor mu windows 11
Windows 11 oyun performansı nasıl?
Windows 11 oyun konusunda Windows 10'dan daha iyi performans verebilir mi?
Oyun performansinda artis sagliyor mu windows 11
Hocam direk kursam hemen sorun yasar miyim sizceGüncelleme gelecekmiş sanırım ozamanda kurabilirsin eğer sorun yaşanmasından endişeleniyorsan.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Evet
Bence yaşamazsınız hocam.Hocam direk kursam hemen sorun yasar miyim sizce
Hocam birde nasil kurucam direk microsoftun sitesinden miBence yaşamazsınız hocam.
İnsider ile geçebilirsiniz youtubede mevcut.Hocam birde nasil kurucam direk microsoftun sitesinden mi
Hocam birde nasil kurucam direk microsoftun sitesinden mi
Temiz kurulumla bunun farki ne oluyor tam olarak
Bu direk aktif kullandığın bilgisayarın dosyalarını falan saklıyor tek değişen işletim sistemi oluyorTemiz kurulumla bunun farki ne oluyor tam olarak
Temiz kurulumu nerden yapicamÖnce burdan sisteminin durumuna bak tpm, secure boot açık değilse aç![]()
Windows 11 ile tanışın: Özellikler, Görünüm, Avantajlar ve Daha Fazlası | Microsoft
Microsoft'tan en yeni Windows sürümü olan Windows 11 ile tanışın. Bilgisayarınızı Windows 11'e yükseltin veya hangi cihazların Windows 11 özellikleriyle donatıldığını keşfedin.www.microsoft.com
Bu direk aktif kullandığın bilgisayarın dosyalarını falan saklıyor tek değişen işletim sistemi oluyor
Temiz kurulum ise direk formatlıyorsun ve sıfırdan kuruyorsun
(Temiz kurulum daha çok önerilir genelde)
Ayrıca geçtikten sonra bir süre Windows 10'a geri dönebiliyorsun (1 hafta olabilir tam bilmiyorum unuttum)
Abi anlattım ya temiz kurulum yaparsan her şey gider ama eğer yükseltme yaparsan kalırTemiz kurulumu nerden yapicam
Bide ben simdi w11 e gectigimde oyunlarim silinecek mi
He tamam anladim eger yukseltirsem dosyalar kaliyo temiz kurulum yaparsam her seyi siliyoAbi anlattım ya temiz kurulum yaparsan her şey gider ama eğer yükseltme yaparsan kalır
Bir sorunla karşılaşmazsın büyük ihtimal bir şey olursa da dediğim gibi bir süreliğine Windows 10'a geri dönebiliyonHe tamam anladim eger yukseltirsem dosyalar kaliyo temiz kurulum yaparsam her seyi siliyo
Peki hocam yukseltme yaparsam bir sorunla karsilasir miyim cunku pc de okadar rdr2 falan var tekrar indirmek yorabilir beni