Razer Black shark V2 X vs Logitech G335

Reaksiyon skoru
11
Arkadaşlar Razer BlackShark V2 X modelini 600 TL'ye Logitech G335 modelini ise 700 TL'ye buldum siz hangisini tavsiye edersiniz?
Razer BlackShark V2 değil Razer BlackShark V2 X modeli arkadaşlar iki kulaklık arasında fark var. Yorumlarınızı bekliyorum.

Razer daha iyi gibi hocam. İtopyadan alıcaksınız galiba.

İtopya da 1.100 civarında migrosta buldum 599tl ye.
20220112_093236.jpg

V2 parasına geliyor artık. Üzücü neyse 500tl den 600tl ye çıkmış bence hala alınır güzel kulaklık.

V2 X Bass konusunda iyi tizler zayıf. G335 De daha dengeli bir ses var. Konfor konusunda net şekilde G335 derim ben şahsen. Eğer bütçeniz içinde uygunsa bence G335

Arkadaşlar hala kararsızım @Perfectshot06 nın attığı link ile @jesia nın söyledikleri bire bir uyuşuyor. Yardımınız için teşekkür ederim. Razer da sanal 7.1 olduğu söyleniyor, logitech g335 böyle bir şey mevcut mu? Aynı performansı alabilir miyim?

Arkadaşlar hala kararsızım @Perfectshot06 nın attığı link ile @jesia nın söyledikleri bire bir uyuşuyor. Yardımınız için teşekkür ederim. Razer da sanal 7.1 olduğu söyleniyor, logitech g335 böyle bir şey mevcut mu? Aynı performansı alabilir miyim?
Valla kulaklık deneyim işi. Kağıtta yazılan ile real farklı oluyor. İkisinide alıp kullanmadan şu iyi diyemezsin. Al artık birini beğenmezsen satarsın diğerini alırsın.

2 sinide kısa sürede olsa deneyimledim
Hocam bu itopya indirimlerinde aldım v2x i
H510m a pro da kullanıcam ses kartı
Realtek ALC897
İyi performans verirmi kulaklığını ses kartı yokya kargoya verilmedi daha yoksa alıp satsammı kullanmadan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,223
Üyeler
197,404
Son üye
Bora34
Geri