15 Tatil Planlarınız?

Reaksiyon skoru
176
15 tatil planlarınız neler?
Ben Devil May Cry 5, Bayonetta, Devil May Cry 4 ve COD MW2 oyunlarını bitirmeyi planlıyorum.
Netflix alıp Witcher 2. sezon ve animesine ve Arcane'i izlemeyi düşünüyorum.
Onun dışında Clash Royale que pro ve roket kaçırma videolarına bakıp gülmeyi düşünüyorum.

15 tatil planlarınız neler?
Ben Devil May Cry 5, Bayonetta, Devil May Cry 4 ve COD MW2 oyunlarını bitirmeyi planlıyorum.
Netflix alıp Witcher 2. sezon ve animesine ve Arcane'i izlemeyi düşünüyorum.
Onun dışında Clash Royale que pro ve roket kaçırma videolarına bakıp gülmeyi düşünüyorum.
Dediğin oyunlarin hiçbirini bilmiyorum ne kadar saçma ya 13 yıldır oyuncuyum hala bildigim oyunlar bı elin parmağını geçmez

Bol şans hocam. Ben de mal gibi çalışıp 72 olan ortalamayı 90 falan yapmak isterdim ya.
o 72 yazısını görmek üzüyor.
Post automatically merged:

Dediğin oyunlarin hiçbirini bilmiyorum ne kadar saçma ya 13 yıldır oyuncuyum hala bildigim oyunlar bı elin parmağını geçmez
Hocam nasıl Call of Duty Modern Warfare 2'yi bilmezsin ya! Olabilir de ne bileyim garip geldi.

o 72 yazısını görmek üzüyor.
Post automatically merged:

Hocam nasıl Call of Duty Modern Warfare 2'yi bilmezsin ya! Olabilir de ne bileyim garip geldi.
Hocam Bilemiyorum Ya Galiba ismi çok uzun olan oyunları beyninde direk kötü diye kodluyorum ben klasik valorant LoL forza farcry pubg Steam GTA 5 the forest house flipper falan oynuyorum bide arada rdr2

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,830
Üyeler
190,983
Son üye
c9lykia
Geri