Aynen.Hocam telsiz kullanım ücreti derken tam olarak ne oluyo anlayamadım.Direkt vergi deyip geçsinler.Hocam o veri 2014 için 70M 2022 için 75M'dan fazladır. 3.750.000.000TL yazalım en iyisi.![]()
Verginin ballandırılmış hali. Bildiğin vergi aslında dediğin gibi. Daha 3 ay öncesine kadar 1.4 TL gibi bir şeydi. Bu ay benden de 4,22 TL çekmiş.Aynen.Hocam telsiz kullanım ücreti derken tam olarak ne oluyo anlayamadım.Direkt vergi deyip geçsinler.
Hocam çok yanlış düşünüyosun da neyse.Arkadaşlar bu telefon hatları kolay çekilmiyor, bakımı kolay yapılmıyor. 10-20 TL çekmiyor 4 küsür bişi çekiyor alt tarafı. Alınan para da bakıma veya yeni hatlara gidiyor. Artan 2-3 bişi kaldıysa da başka işlere yol su elektrik olarak gelir.
Neden?Hocam çok yanlış düşünüyosun da neyse.
Hocam 3 ay önce 1.4 falan değildiVerginin ballandırılmış hali. Bildiğin vergi aslında dediğin gibi. Daha 3 ay öncesine kadar 1.4 TL gibi bir şeydi. Bu ay benden de 4,22 TL çekmiş.
Yanlış hatırlamışım.Hocam 3 ay önce 1.4 falan değildi. 2021 yılında 3 küsur bir tutardı
Hocam tek kişi üzerinden düşünüyosunuz.Yukarıda yazdım toplamda kaç tl toplandığını.Neden?
Neden toplandığını söylüyor tek kişi üzerine düşünmüyor.Hocam tek kişi üzerinden düşünüyosunuz.Yukarıda yazdım toplamda kaç TL toplandığını.
Tamam da devletin buna ihtiyacı yok diyorum bende sana.Yani çok büyük bir para 4.2 tl alacağına 1 tl alsın ?Neden toplandığını söylüyor tek kişi üzerine düşünmüyor.
Kişi başı 1 TL yeterli gelmiyor demekkiTamam da devletin buna ihtiyacı yok diyorum bende sana.Yani çok büyük bir para 4.2 TL alacağına 1 TL alsın ?