15k civarı bütçe laptop önerisi

Hocam 18'e çıkmak istemiyorum ama 3060 önermişsiniz. Değerse çıkarım. O kadar çok seçenek oluştu ki kafam çorba oldu 😄😄çok zor abi ya, valla çok teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler hocam fiyat güzel, sadece çok kararsızım.

Hocam 18'e çıkmak istemiyorum ama 3060 önermişsiniz. Değerse çıkarım. O kadar çok seçenek oluştu ki kafam çorba oldu 😄😄çok zor abi ya, valla çok teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler hocam fiyat güzel, sadece çok kararsızım.
3060 için değer ama acer’ı sormak lazım. Ben 4 sene acer kullandım ama benimki eski bir modeli. Yeni modeller nasıl acaba.
Sıcaklık testi bulabilirsem bakıyım.

@Bura.K @mizan
öncelikle attığım acer nitro 5 modeline baktım. 5800h ve 3060 olan. işlemci 91 sabit olurken ekran kartı 60-70 arası geziyordu. Baktığım videoları atıcam aşağıya.;

yine daha önce attığım hp victus 5600h ver 3050ti olan modelde de işlemci bf 5 gibi işlemciye yoğun yük bindiren oyunlarda 92'leri görürken ekran kartı 60-70 arası geziyor.

yine acer'in 10.nesil i7 ve 3060 olan laptobuna baktığımda yoğun yük altında işlemci 90'ları ekran kartı ise 60-70 arası geziyordu.

https://www.youtube.com/watch?v=DmEfxmaz8pY

https://www.youtube.com/watch?v=aLNae_zB9uE

yine acer'in 10.nesil i7 ve 3060 olan laptobuna baktığımda yoğun yük altında işlemci 90'ları ekran kartı ise 60-70 arası geziyordu.
İyi değerler. Bu fiyata bu donanım ve bu sıcaklık gayet iyi. Yoğun yükte 91 derece de dizüstüne göre iyi bir değer. GPU ise ortalama.

İyi değerler. Bu fiyata bu donanım ve bu sıcaklık gayet iyi. Yoğun yükte 91 derece de dizüstüne göre iyi bir değer. GPU ise ortalama.
91'de işte ne kadar kalıcak. 2- ay sonra 97'lere çıkarsa sorun.

Selam arkadaşlar, oyunlardan yıllardır uzak kaldım. Cyberpunk, metro, bannerlord gibi oyunları çok çok iyi olmasa da sorunsuz oynatacak bir laptop önerisine ihtiyacım var. Oyun ve tade işlemleri için kullanacağım. Çıkabileceğim maksimum bütçe 17k.
Bu gayet iyi bir cihaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,934
Üyeler
189,943
Son üye
1STIKLAL1991
Geri