Doların Düşüşü

Reaksiyon skoru
36
Arkadaşlar Gün İçerisinde Dolar 6.82 den 6.72'ye kadar düştü siz ne düşünüyorsunuz düşmeye devam eder mi ?

Beklediğimden daha hızlı bir sürede inişe geçti hadi bakalım hayırlısı :) Umut denen bir ışık var her akşamın bir sabahı veya her gecenin bir gündüzü var gibi tek dileğim inmesi fiyatlar zaten dudak uçuklatıyor.

Umut fakirin ekmeğidir derler. Düşeceğini umut et kardeşim.

Arkadaşlar Gün İçerisinde Dolar 6.82 den 6.72'ye kadar düştü siz ne düşünüyorsunuz düşmeye devam eder mi ?
Aşırı düşüş var :D. Ben şahsen dolar 3 seviyelerine inmeden fiyatların düşeceğine inanmıyorum.

Dolar inişte vergiler çıkışta al gülüm ver gülüm değişen bişey yok fiyatlarda düşmez fiyatı düşürmek için ucuz ürünle değiştiriyorlar

Beyaz Saray kuşatma altında hani...

Doları etkileyen faktörlerden biride ülke durumu. Amerika şu an karışık siyasi olarakta zorluk çekiyorlar. Daha düşme ihtimali olmakla birlikte ani artışlarda olabilir

Aşırı düşüş var :D. Ben şahsen dolar 3 seviyelerine inmeden fiyatların düşeceğine inanmıyorum.
Ben toptancıları takip ediyorum fakat dolar indiğinde örnek olarak 6.90 dan 6.80 indi diyelim fiyatlar az buçuk düşüyor fakat o dolar 6.81 olduğunda fiyatları eski fiyata çekiyorlar arttıyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,138
Üyeler
189,973
Son üye
boribori
Geri