50 dolar ile ne yapılır

kuremissle

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
215
50 dolarım var durdukça kayıp mı ederim neler olur bu parayla bişeyler yapılır mı, dostane fikirler varsa, iyi akşamlar

• Hahaha
Reaksiyonlar: baid
50 dolarım var durdukça kayıp mı ederim neler olur bu parayla bişeyler yapılır mı, dostane fikirler varsa, iyi akşamlar
İLK OLARAK UYARIMI YAPIYIM (YTD)
Şimdi Benim Sana Tavsiyem 2 Doların Altından Veya 2.50, Mana Coin Al, Mart Ayında Düşüş Olması Bekleniyor.

hocam harcayın gitsin bir daha mı geleceksiniz dinyaya dolar artınca ürün zamlanıyor yine aynı şey olacak

Ben olsaydım Metaverse hisselerine bide cardano ile litecoine basardım YTD

hocam harcayın gitsin bir daha mı geleceksiniz dinyaya dolar artınca ürün zamlanıyor yine aynı şey olacak
dünyaya bir daha mı gelicez diye diye para kalmadı cepte usta :oops:

Aklıma Waten Buffet , Bezos , Musk'un adı konularak üstüne her şeyin yazıldığı insagram gelişim postları geldi.
Çocuğunun zengin olmasını istiyorsanız altına bir tofaş çekin
Jeff musk

Üzerine 10dolar daha koyup ilk kez böyle bişi olcak reactive bloodhound skini yada 10dolar koyamam dersen cat e-girl kasklı kedi wattson (🥵) alabilirsin

{2.seçeneği tercih ederdim}
60 dolar mı? Bence Loba olan her şey daha güzeldir. 😜
Yeni skinler geldi store bölümünde. Orada da eskiden gelen skinler var. Causticde mesela Mad king filan. Lifeline'a şeytan tarzı kostümü olan. Onlar da şekil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,754
Üyeler
190,968
Son üye
Dionysos116
Geri