Öneri 90x40 ve üstü mouse pad önerisi

LenKys

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,600
Bütçe
350
90x40 veya daha üstü varsa iyi olur mouse pad önerisi kaliteli bir mouse pad arıyorum bütçemi daha fazla zorlamıyacak bir şey

aklımda şu vardı bundan daha iyi bir model varmı varsa söylerseniz sevinirim

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu ikisi en iyileri hyperx bence daha iyi kenarları dikişli steelseries değil
benim için mouse pad in yüzey kalitesi önemli kenarları dikişli olup olmamasına takılmamda

Ben Almanya'dan getirttim. Burada bulamıyorsunuz ya da tuzlu. Steelseries de renk solmasından şikayetler vardı. Hyperx araştırmadım.

IMG_0599.JPG

Steelseries kullanıyorum yaklaşık 1 yıldır evet gerçekten renk solması problemi var ama performans olarak hala ilk günki gibi çok kaliteli kesinlikle öneririm.

Steelseries kullanıyorum yaklaşık 1 yıldır evet gerçekten renk solması problemi var ama performans olarak hala ilk günki gibi çok kaliteli kesinlikle öneririm.
hocam fotoğraf atma şansın varsa atarmısın ve hiç yıkadınız mı mouse pad i

hocam fotoğraf atma şansın varsa atarmısın ve hiç yıkadınız mı mouse pad i
WhatsApp Image 2022-02-06 at 16.13.24.jpeg

Buyrun hocam, gerçekte birazcık daha koyu. Hayır hiç yıkamadım.
Not olarak ellerim terlediği içinde renk açılması olmuş olabilir ama siz yine de bunu düşünerek alın.

90x40 veya daha üstü varsa iyi olur mouse pad önerisi kaliteli bir mouse pad arıyorum bütçemi daha fazla zorlamıyacak bir şey

aklımda şu vardı bundan daha iyi bir model varmı varsa söylerseniz sevinirim
steel series mousepad alınmaz sadece overrated arkadaşın attığı HyperX daha iyi olacaktır

steel series mousepad alınmaz sadece overrated arkadaşın attığı HyperX daha iyi olacaktır
HypreX alıcam muhtemelende düz siyah istiyorum kırmızı desenli o önerilen ve yüzeyinin kaygan olması gerek bana

HypreX alıcam muhtemelende düz siyah istiyorum kırmızı desenli o önerilen ve yüzeyinin kaygan olması gerek bana
bunun küçüğünü görmüştümbir yerde hatılamıyorum nerede gördüğümü ancak gayet güzel duruyor (normalde bende siyah mousepadden yanayım ona rağmen güzel geldi bana)

bunun küçüğünü görmüştümbir yerde hatılamıyorum nerede gördüğümü ancak gayet güzel duruyor (normalde bende siyah mousepadden yanayım ona rağmen güzel geldi bana)
berk rip tepede vardı küçük hali bende orda gömüştüm

Bende 50₺ mouse pad arıyorum ne önerirsiniz

Geri