G29 Sıfır Mı alınır Yoksa 2.el Mi ?

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,156
Temiz kullanılmış ve sıfır fiyatına göre çok aşağıdaysa 2. el tercih ederim ama 2. el fiyatları sıfır fiyatlarına yakınsa sıfır almayı tercih ederim.

ikinci elde büyük ihtimal problem vardır

İkinci el fiyatları sıfırdan daha pahalı. Fırsatçılar şaşırtmıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ne alaka?
Temiz kullanılmış ve sıfır fiyatına göre çok aşağıdaysa 2. el tercih ederim ama 2. el fiyatları sıfır fiyatlarına yakınsa sıfır almayı tercih ederim.

Ürün çok eski olduğu için insanlar senelerce kullanıp satıyor. İkinci el alacaksan 1 seneden daha kısa süre önce alınmış ürün al.

İlk 2 ürün cazip geldi. İkisinin de alınma tarihlerini sorun.
2800 TL olana bulaşmam.

Ürün çok eski olduğu için insanlar senelerce kullanıp satıyor. İkinci el alacaksan 1 seneden daha kısa süre önce alınmış ürün al.
bu attıklarım iyi deilmiki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İlk 2 ürün cazip geldi. İkisinin de alınma tarihlerini sorun.
2800 TL olana bulaşmam.
Evet onu sildim o ikisi arasındayım birisi yeni alınmış biriside test için kullanıldı diyor

Ben de istiyorum da çok pahalılar be. Yani zaten ülkede ucuz bir şey kalmadı da bunlar çok pahalı be 😕

Evet onu sildim o ikisi arasındayım birisi yeni alınmış biriside test için kullanıldı diyor
Adamlardan video filan isteyin isterseniz. Direksiyonu tam olarak çevirmesini isteyin. Kör nokta var mı dikkat edersiniz.(Bilgisayara takılı şekilde denesin bu arada) Bilgisayara takılı olmadan anlaşılmıyor.

Adamlardan video filan isteyin isterseniz. Direksiyonu tam olarak çevirmesini isteyin. Kör nokta var mı dikkat edersiniz.(Bilgisayara takılı şekilde denesin bu arada) Bilgisayara takılı olmadan anlaşılmıyor.
anladım deneyeceğim ama sıfırlarını istiyorum çok pahalı :'(

Geri