G29 Sıfır Mı alınır Yoksa 2.el Mi ?

Bir de beni görsen. Ürünü Mayıs civarında 4000 bine vitesle sıfıra aldım. Sonraki ay 2700 civarına vitessiz satıldı. :D
hocam peki bu benim baktığım 2.el fiyatları normaldir deilmi 2.ele göre ucuz deiller deilmi uzu mal olsun istemem çok fazla :D

hocam peki bu benim baktığım 2.el fiyatları normaldir deilmi 2.ele göre ucuz deiller deilmi uzu mal olsun istemem çok fazla :D
Ben fiyatları makul görüyorum. G29 fiyatları(2. el) 2.700 ile 3.700 arasında değişiyordu genelde zaten.

Ben fiyatları makul görüyorum. G29 fiyatları(2. el) 2.700 ile 3.700 arasında değişiyordu genelde zaten.
anladım hocam peki vitessiz alsam sonradan vites alsam oluyr deilmi

Attığınız linkteki 3 ilanın 2 si eski ilan. Güncel ilanlara bakın

anladım hocam peki vitessiz alsam sonradan vites alsam oluyr deilmi
Olur. Bir sorun olmaz. Zaten yarış simulasyonu oynayanlar direksiyonun 2 yanındaki kulakçıkları kullanıyorlar. Vites genelde Forza ve Asettoda kullanılıyor.

Hocam çabuk yıpranıyor eğer çok temizse alınır ama bütçen varsa sıfır veya sıfıra yakın 2. El

Telefon, bilgisayar tarzı bir ürün olsa 0 al diyeceğim ama direksiyon setini 2. el almak çok daha mantıklı bence faturası varsa çok eski olmamasına ve fiyatının aşırı ucuz olmamasına dikkat et genelde aşırı ucuzlarda bişeylik çıkabiliyor.

Telefon, bilgisayar tarzı bir ürün olsa 0 al diyeceğim ama direksiyon setini 2. el almak çok daha mantıklı bence faturası varsa çok eski olmamasına ve fiyatının aşırı ucuz olmamasına dikkat et genelde aşırı ucuzlarda bişeylik çıkabiliyor.
peki bunlar nasıl bu attıklarım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Attığınız linkteki 3 ilanın 2 si eski ilan. Güncel ilanlara bakın
Nasıl Eski Yeni yazıyor işte birisi test için ötekiside yeniymiş

gerekmediği sürece 2.el almayın direksiyonları çünkü pedallarında tam basmama sorunu ve kalibrasyon sorunu vb olabiliyor

İlk mesajınızdaki sonuncu ilan diğerlerine göre daha güvenilir geldi bana ama diğerlerini de gidip görmek lazım 1 kere alıp test edip kenara koymak saçma geliyor açıkçası.

Eski ilan diyorum ürün eski demiyorum 😂

Eski ilan diyorum ürün eski demiyorum 😂
Tamamdır Sıfır Aldım.
gerekmediği sürece 2.el almayın direksiyonları çünkü pedallarında tam basmama sorunu ve kalibrasyon sorunu vb olabiliyor
Hocam çabuk yıpranıyor eğer çok temizse alınır ama bütçen varsa sıfır veya sıfıra yakın 2. El

• Beğen
Reaksiyonlar: Loky
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,240
Üyeler
192,657
Son üye
Mete5834
Geri