RTX 3060 Tİ 13,284.00₺

Site güvenilir mi? 3080 15.5K ya var. Fotoğrafta 3X Ventus diyor. Asus phoenix var ama. Güvenilir gelmedi bana.
donanım haberle falan işbirliği yapmışlar zamanında biraz araştırsan görebilirsin

Yani hangi kartı almaya niyetlense adam Bi tık daha iyisi japonyadan gelme sarı sitede var.
e var ama ben şahsen onlarca ekran kartı kullandım hiçbirinde garantinin bi yararının görmedim o yüzden takılmıyorum benim gibi takılmıyorsanız 3060 Tİ 11.5-12k ya sıfır şekilde satılıyor

Yani hangi kartı almaya niyetlense adam Bi tık daha iyisi japonyadan gelme sarı sitede var.
e daha iyi değil mi niye 14k'ya 3060Ti alsın. Gidip sıfır 3070 alsın. Ne güzel tavsiye ediyoruz işte. Seni rahatsız eden ne?

e var ama ben şahsen onlarca ekran kartı kullandım hiçbirinde garantinin bi yararının görmedim o yüzden takılmıyorum benim gibi takılmıyorsanız 3060 Tİ 11.5-12k ya sıfır şekilde satılıyor
TR'de garantinin önemi neredeyse kalmadı zaten. Garantiye yolluyorsun iade kesiyorlar paranı da ne zaman verirlerse artık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu söylediğin şey sonu gelmez bir mantık he kardeş
Gayet mantıklı hatta çok mantıklı bir şey demiş bence.

TR'de garantinin önemi neredeyse kalmadı zaten. Garantiye yolluyorsun iade kesiyorlar paranı da ne zaman verirlerse artık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gayet mantıklı hatta çok mantıklı bir şey demiş bence.
Şuana kadar iade ettiğim ürünlerin parası max 5 günde geldi. GARANTİ önemli bir unsur bence

Geri