Ana Konu Donanım Arşivi V4.5 Çıktı 🔥

Rx 570 1060 1070 diyenler ne yaşıyor merak ediyorum. Kaç yıllık kart. Zamanında öyle sistemler çıkardı zaten.

V serisinde apu olmaz bence

Apuyuda spoiler diye saklamaz herhalde apunun nesini saklayacaksın. Ciddi hayal kırıklığı olur bende apu ile gelirse.

Apuyuda spoiler diye saklamaz herhalde apunun nesini saklayacaksın. Ciddi hayal kırıklığı olur bende apu ile gelirse.
4999tl ye 5600G li bir kasa yapılsa bence hayal kırıklığı olmaz. 1030 gücünde sistem demek oluyor 3600mhz belleklerde mevcut.

4999tl ye 5600G li bir kasa yapılsa bence hayal kırıklığı olmaz. 1030 gücünde sistem demek oluyor 3600mhz belleklerde mevcut.
Ben almam ama alana da elbette bir şey diyemeyiz benim bütçe sorunum yok sadece çok para vermek istemiyorum bu yüzden ama apuya kadar da düşmem. O yüzden hayal kırıklığı olur.

Ben almam ama alana da elbette bir şey diyemeyiz benim bütçe sorunum yok sadece çok para vermek istemiyorum bu yüzden ama apuya kadar da düşmem. O yüzden hayal kırıklığı olur.
O konuda evet bütçeniz varsa işler değişiyor. 5999TL ye İ3 10100F ve 6500XT li yapılabilir.

Bir önceki monitörlü sistem çok iyidi keşke öyle bir şey gelse. Ama PcIe 4.0 anakartla o fiyata olur mu bilmiyorum.
V5 Monitörlü sistemden daha iyiydi. V5 in 4900tl fiyatı vardı Nwme ssd ve çift fan artısı vardı. Md3 ün fiyatı 2100tl daha pahalıydı.

Beyler sistem cıkınca mı gorebilicez ozelliklerini yoksa bu aksam falan bi paylasim yapilir mi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,381
Üyeler
187,500
Son üye
clydebeck
Geri