3600 ram apu olma ihtimali var.Değişik bir şey gelcek dedi ama Apu değildir herhalde
3600 ram apu olma ihtimali var.Değişik bir şey gelcek dedi ama Apu değildir herhalde
4999tl ye 5600G li bir kasa yapılsa bence hayal kırıklığı olmaz. 1030 gücünde sistem demek oluyor 3600mhz belleklerde mevcut.Apuyuda spoiler diye saklamaz herhalde apunun nesini saklayacaksın. Ciddi hayal kırıklığı olur bende apu ile gelirse.
Ben almam ama alana da elbette bir şey diyemeyiz benim bütçe sorunum yok sadece çok para vermek istemiyorum bu yüzden ama apuya kadar da düşmem. O yüzden hayal kırıklığı olur.4999tl ye 5600G li bir kasa yapılsa bence hayal kırıklığı olmaz. 1030 gücünde sistem demek oluyor 3600mhz belleklerde mevcut.
O konuda evet bütçeniz varsa işler değişiyor. 5999TL ye İ3 10100F ve 6500XT li yapılabilir.Ben almam ama alana da elbette bir şey diyemeyiz benim bütçe sorunum yok sadece çok para vermek istemiyorum bu yüzden ama apuya kadar da düşmem. O yüzden hayal kırıklığı olur.
Bir önceki monitörlü sistem çok iyidi keşke öyle bir şey gelse. Ama PcIe 4.0 anakartla o fiyata olur mu bilmiyorum.O konuda evet bütçeniz varsa işler değişiyor. 5999TL ye İ3 10100F ve 6500XT li yapılabilir.
V5 Monitörlü sistemden daha iyiydi. V5 in 4900tl fiyatı vardı Nwme ssd ve çift fan artısı vardı. Md3 ün fiyatı 2100tl daha pahalıydı.Bir önceki monitörlü sistem çok iyidi keşke öyle bir şey gelse. Ama PcIe 4.0 anakartla o fiyata olur mu bilmiyorum.
Bu sene zaten stok sorunları ve malum ülke şartları eklenince böyle durumlar oldu.V5 Monitörlü sistemden daha iyiydi. V5 in 4900tl fiyatı vardı Nwme ssd ve çift fan artısı vardı. Md3 ün fiyatı 2100tl daha pahalıydı.
Bütün özellikleri sistem çıkınca görebilicezBeyler sistem cıkınca mı gorebilicez ozelliklerini yoksa bu aksam falan bi paylasim yapilir mi ?