SIR_INDO_SCARF
80+ Silver
Yahu sizde bir karar verin çıktı çıkmadı kafamı karıştırıyorsunuz aloo.V5 çıktı zaten
Yahu sizde bir karar verin çıktı çıkmadı kafamı karıştırıyorsunuz aloo.V5 çıktı zaten
Olay ne yahu anlamadım ben arada kaynadın gittim. Birisi sitem tavsiyesi falan mı istedi acaba? Yani 6 sayfayı tek tek okuyamayacağım şimdi.5600G li yapılabilir 5000₺ güzel bir fiyat olur bence.
Yeni çıkacak kasanın özelliklerini tahmin etmeye çalışıyoruz. Giriş seviye dediğini görmedim ama öyle söyleniyor. Hem DA hemde VOK giriş seviye sistem yapacak. 7000 i geçmez bu fiyatın altına 1650 veya 5600g dışında mantıklı tercih yok. 6500XT olursa orası ayrıOlay ne yahu anlamadım ben arada kaynadın gittim. Birisi sitem tavsiyesi falan mı istedi acaba? Yani 6 sayfayı tek tek okuyamayacağım şimdi.
Çıktı tabi artık bundan sonra 6 geçiş sonra öyle devam piyasaya kafa tutuyoruz. Seriler baya ilgi görüyor. Kafa karışıklığı normal.Yahu sizde bir karar verin çıktı çıkmadı kafamı karıştırıyorsunuz aloo.
E o zaman yukarıda V5 çıkmadı diyen dangoz kim o zaman. Sonra ben 5g önce çıktı sonra 4.5g diyince V5 daha çık adı demişti bana. Hangi cengaver böyle bir yanlış bilgiyi verdi uleen. Yakarım romayıda burayı da. Bi gaza geldimÇıktı tabi artık bundan sonra 6 geçiş sonra öyle devam piyasaya kafa tutuyoruz. Seriler baya ilgi görüyor. Kafa karışıklığı normal.
Çoğu kişi 8 9k civarı olur diyor, düşük bütçe cidden 8 9k bandına çıktı mı ya geldiğimiz hale bakYeni çıkacak kasanın özelliklerini tahmin etmeye çalışıyoruz. Giriş seviye dediğini görmedim ama öyle söyleniyor. Hem DA hemde VOK giriş seviye sistem yapacak. 7000 i geçmez bu fiyatın altına 1650 veya 5600g dışında mantıklı tercih yok. 6500XT olursa orası ayrı
Çıktı hem de fazla olmadı. Unutmasını B12 tarafına veriyorum.E o zaman yukarıda V5 çıkmadı diyen dangoz kim o zaman. Sonra ben 5g önce çıktı sonra 4.5g diyince V5 daha çık adı demişti bana. Hangi cengaver böyle bir yanlış bilgiyi verdi uleen. Yakarım romayıda burayı da. Bi gaza geldim
Hadi bir çılgınlık olsun eskileri yaad etmek adına 5k olsun. İmkansız ama bakalım. Belki i3 10100f ve rx 6500xt ile belki yapılabilir.Çoğu kişi 8 9k civarı olur diyor, düşük bütçe cidden 8 9k bandına çıktı mı ya geldiğimiz hale bak
Umarım 6-7k bandında olur
beklemediğiniz bir sistem dedi, ben apu bekliyorum yaHadi bir çılgınlık olsun eskileri yaad etmek adına 5k olsun. İmkansız ama bakalım. Belki i3 10100f ve rx 6500xt ile belki yapılabilir.
Aslında 5g önce çıktı ama yaygınlaşmadı. Onun yerine 4.5g direk çıkarıldı o ülkeye gelene kadar.Çıktı hem de fazla olmadı. Unutmasını B12 tarafına veriyorum.
İyi seyirler.
Bu arada 5G önce çıkmadı 4.5G önce çıktı )
Şimdi beklemediğimiz bir sistem ise o zamaaan. Ya gerçekten depoların içine girip tektek ekran kartı bulup rx 580 570 560 sistem gelebilir. Yoksa beklenmeyen başka bir şey yok.beklemediğiniz bir sistem dedi, ben apu bekliyorum ya
İmkansız yapılması. Ama imkansız diye bir şey yoktur genelde piyasanın ortalama 2.000₺ altında çıkıyor sistemler insanlar zaten kâr koyup satıyor belki dediğin şekil 5.000₺ olmaz ama 6.000₺ den olabilir diye düşünüyorum.Hadi bir çılgınlık olsun eskileri yaad etmek adına 5k olsun. İmkansız ama bakalım. Belki i3 10100f ve rx 6500xt ile belki yapılabilir.
Katılıyorum. Ahh şuanda para olsaydı alırdım aslında. 3. Sistem olarak kullanırdım.İmkansız yapılması. Ama imkansız diye bir şey yoktur genelde piyasanın ortalama 2.000₺ altında çıkıyor sistemler insanlar zaten kâr koyup satıyor belki dediğin şekil 5.000₺ olmaz ama 6.000₺ den olabilir diye düşünüyorum.