Ben kendi tahminimi söyleyeyim.sence kaç TL den gelir tahmini olarak?
7k-9k arası.
Ben kendi tahminimi söyleyeyim.sence kaç TL den gelir tahmini olarak?
Yazma knk. Giriş seviye dedi.RX 6600 9999 TL yazin kenara beylerrr
giriş seviyesi olacak dedi ama o kadar çıkmaz benceBen kendi tahminimi söyleyeyim.
7k-9k arası.
Hocam apu sistemler 6k'ya çıkıyor. Ekran kartlı sistemin 7k altına çıkacağını düşünmüyorum.giriş seviyesi olacak dedi ama o kadar çıkmaz bence
Galiba boşuna söyledim ben. Aloo kendi konunuzu açsanıza.Bu konu ne olmiş böyle yahu. Konu şu sistem geliyor dendi tamam. Konu resmen şu alınır mı bu alınır mıya dönmüş.
Lütfen ayrı konu açarak sorularınızı sorunuz.
ilk 4g çıktıAynı 4.5g neden varsa oda aynı şekilde olabilir. Ne 4g ne 5g tam arası.
Biliyorum. Ama unutma ülkemize önce 4.5g geldi. Sonra yavaş yavaş 5g geliyor hala. Belkide v5 hazırladı ama daha henüz çıkmadı. V4.5'i direk piyasaya sürecek. Sonra yavaaş yavaş v5 gelecek. Nasıl mantıklı teori amailk 4g çıktı
Düşük bütçe ise o zaman yine GTX 1650 mi gelicek Bence en az rtx 3050 li bişey olmalıYav düşük bütçe demişti
V5 çıktı zatenBiliyorum. Ama unutma ülkemize önce 4.5g geldi. Sonra yavaş yavaş 5g geliyor hala. Belkide v5 hazırladı ama daha henüz çıkmadı. V4.5'i direk piyasaya sürecek. Sonra yavaaş yavaş v5 gelecek. Nasıl mantıklı teori ama