Razer Deathadder v2 hala alınır mı?

Reaksiyon skoru
9
Bütçe
600
Arkadaşlar selam,yakın zamanda Logitech G502 Hero SE mouse aldım fakat nedense hoşuma gitmedi.Sanırım benim için biraz ağır.Genellikle valorant,csgo gibi oyunlar oynuyorum.Sizce RAZER DA V2 hala alınır mı ya da bu bütçede FPS için daha iyi önerileriniz var mı?
Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar selam,yakın zamanda Logitech G502 Hero SE mouse aldım fakat nedense hoşuma gitmedi.Sanırım benim için biraz ağır.Genellikle valorant,csgo gibi oyunlar oynuyorum.Sizce RAZER DA V2 hala alınır mı ya da bu bütçede FPS için daha iyi önerileriniz var mı?
Şimdiden teşekkürler.
Ben de bugün aynı konuyu açtım. Deathadder V2 ile Zowie EC1 arasında kalakaldım. CS:GO cuyum sadece
Elim büyük 20 x 10 - palm

O fiyat aralığında alınabileceklerden evet
Alternatif olarak neler var hocam bunu alsanız daha iyi olur diyebileceğiniz?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben de bugün aynı konuyu açtım. Deathadder V2 ile Zowie EC1 arasında kalakaldım. CS:GO cuyum sadece
Elim büyük 20 x 10 - palm
Evet o model benim de aklımda hocam.
Claw tarzda tutuyorum ve elim büyük

Sensör olarak V2 rakipsiz sayılır, fakat EC-1'in ergonomisi belki sana daha iyi olur bilemem.
İnanın bu konuda yardıma ihtiyacım var 2 aydır mouse'a karar veremedim mağazalarda da denemek amaçlı zowie bulamıyorum.
Elim büyük 20 x 10 ve palm tutuş yapıyorum. Benim için öncelik mouse unele yapboz parçası gibi oturmasıdır.

Tabii ki alınır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,956
Üyeler
195,486
Son üye
asikyazgan
Geri