SSD'de bazı oyunlar var. İyiki önceden kurmuşum, okuma sorunu yok.cuma günü zaten bi problem olmazsa vatana gidip bütün parçalarımı alcam çok çok 2 gün oyun oynamam
Aga Gamegaraj da herkese önerdik. Napıcaz başımıza gelirlerseZamanında güvendiğimiz markalara bak. Toshiba OCZ TR200 , Crucial BX500 , Adata SU630-650 hepsi sorunlu.
SU650 Nin ne sorunu vardı?Zamanında güvendiğimiz markalara bak. Toshiba OCZ TR200 , Crucial BX500 , Adata SU630-650 hepsi sorunlu.
Ben bazılarına 860EVO önerdim ama dinlemediler.Aga Gamegaraj da herkese önerdik. Napıcaz başımıza gelirlerse
ney yaZamanında güvendiğimiz markalara bak. Toshiba OCZ TR200 , Crucial BX500 , Adata SU630-650 hepsi sorunlu.
Ben rahatım kimseye detaylı bilmediğim veya deneyimlemediğim bir şey önermedimAga Gamegaraj da herkese önerdik. Napıcaz başımıza gelirlerse
baş ağrısı yapıcak ney yapacak crucial güncelleme getirlerde düzeltirler sorunu belkiAga Gamegaraj da herkese önerdik. Napıcaz başımıza gelirlerse
Düzelmez bence. Donanımsal gibi hissediyorum.baş ağrısı yapıcak ney yapacak crucial güncelleme getirlerde düzeltirler sorunu
Hocam sorunlu ssd deniyordu ancak @Emirhandkee rehberin de düzeldiğini söylüyordu .Ben rahatım kimseye detaylı bilmediğim veya deneyimlemediğim bir şey önermedim![]()
860 EVO kraldır. 2 sene kullandım bana mısın demedi. Adata SU650-630 Okuma-yazma hızları düşük ve sağlık durumları sürekli düşüyor.SU650 Nin ne sorunu vardı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben bazılarına 860EVO önerdim ama dinlemediler.
Samsung SSD De kral860 EVO kraldır. 2 sene kullandım bana mısın demedi. Adata SU650-630 Okuma-yazma hızları düşük ve sağlık durumları sürekli düşüyor.
Hocam gamegarajdan crucial i çıkarıp patriot taksak iyi olur mu .860 EVO kraldır. 2 sene kullandım bana mısın demedi. Adata SU650-630 Okuma-yazma hızları düşük ve sağlık durumları sürekli düşüyor.
Öyle sanıyorduk işte.Hocam sorunlu SSD deniyordu ancak @Emirhandkee rehberin de düzeldiğini söylüyordu .
Patriot'u bilmiyorum.Hocam gamegarajdan crucial i çıkarıp patriot taksak iyi olur mu .