Ahmet South
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 257
- Bütçe
- 100
İkisi birlikte bir set vaya ayrı ayrı önerebileceğiniz var mı
100tl'ye?İkisi birlikte bir set vaya ayrı ayrı önerebileceğiniz var mı
Bütçem yok100tl'ye?
Uzun ömürlü olmaz dediğiniz ne kadar süreEverest markasından set oluşturabilirsiniz ancak uzun ömürlü olmaz. Minimum 250 TL gerekiyor.
Maksimum 1 yıl götürür. Daha erken zamanda da bozulabilir. Net bir şey söylemek mümkün değil.Bütçem yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Uzun ömürlü olmaz dediğiniz ne kadar süre
bir bütçe yazın.Bütçem yok
https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...n-optik-kablolu-oyuncu-fiyati,1115614339.html sunu sana 75 e bırakayım hocam istersen sadece actım kutuyu denedim geri kaldırdım.Bütçem yok
O kadar götürse sıkıntı yokMaksimum 1 yıl götürür. Daha erken zamanda da bozulabilir. Net bir şey söylemek mümkün değil.
Hocam hemen almak istemiyorumhttps://www.akakce.com/mouse/en-ucu...n-optik-kablolu-oyuncu-fiyati,1115614339.html sunu sana 75 e bırakayım hocam istersen sadece actım kutuyu denedim geri kaldırdım.
Ben yine takip ederim sağolunA101 e gelmişti 17 şubatta gez marketleri kalmıştır belki ikisi toplam 95 TL fiyatı.
Bütçeni biraz arttırabilirsen
![]()
Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 675,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Razer Goliathus Büyük Boy 90 X 40 Cm Mousepad Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Goliathus Büyük Boy 90 X 40 Cm Mousepad fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Goliathus Büyük Boy 90 X 40 Cm Mousepad özelliklerini incele, 69,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
sen bilirsin, aklında bulunsunO kadar götürse sıkıntı yok
Hocam hemen almak istemiyorum
Derslere bakcaz
Bulundururum hocamsen bilirsin, aklında bulunsun