Arax
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 471
ASUS ROG Özel Dizayn Kauçuk Taban Gaming Mouse Pad | ITOPYA
ASUS ROG Özel Dizayn Kauçuk Taban Gaming Mouse Pad En iyi fiyat seçenekleri ile 90YV0AJ7 ITOPYA'da
AlınırBen kullanıyorum 60 TL'ye almıştım 50 TL için gayet iyi![]()
ASUS ROG Özel Dizayn Kauçuk Taban Gaming Mouse Pad En iyi fiyat seçenekleri ile 90YV0AJ7 ITOPYA'dawww.itopya.com
Yani yoklukta alınabilir ama tasarımı kötü bence hani rogluk bir tasarım değilBen kullanıyorum 60 TL'ye almıştım 50 TL için gayet iyi![]()
ASUS ROG Özel Dizayn Kauçuk Taban Gaming Mouse Pad En iyi fiyat seçenekleri ile 90YV0AJ7 ITOPYA'dawww.itopya.com
Xrades mouse padi 6aydır kullanıyorum, tek sıkıntısı siyah oldugu için leke yapıyor ve hafif beyazlıklar çıktı.Çirkin durduğunu düşünmüyorum xrades almaktansa Asus almak daha mantıklı
kumaşı kaliteli ise alınır ama diğer 50tl'lik ler gibi ise alınmaz.Ben kullanıyorum 60 TL'ye almıştım 50 TL için gayet iyi![]()
O mouse padten steelseries gibi mouse pade geçtim. Arada dağlar var.Ne kadar çirkin bulsam da Asus iyidir diye düşünüyorum. Alınabilir gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Xrades mouse padi 6aydır kullanıyorum, tek sıkıntısı siyah oldugu için leke yapıyor ve hafif beyazlıklar çıktı.
Onun dışında takılma vs. gibi sorunları yok.
Doğrudur hocam bir şey demiyorum.O mouse padten steelseries gibi mouse pade geçtim. Arada dağlar var.
Boyut kaça kaç?Ben kullanıyorum 60 TL'ye almıştım 50 TL için gayet iyi![]()