Eminertekin
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,563
2.el olarak alıcağım alınır mı ?
750W olanını yaklaşık 7 senedir kullanıyorum. Sorun yaşamadım ama eskidi artık. Daha yeni bir PSU almanı tavsiye ederim.2.el olarak alıcağım alınır mı ?
modüler olması hoşuma gitti o yüzen baktım 2.el olarak 300tl civarı power ararken buldum ne önerirsiniz peki bu bütçeye750W olanını yaklaşık 7 senedir kullanıyorum. Sorun yaşamadım ama eskidi artık. Daha yeni bir PSU almanı tavsiye ederim.
Evet hocam modülerlik konusunda güzel. Açıkçası pek bir bilgim yok bu konuda o yüzden yanlış yönlendirmek istemem hocam. Bilgili arkadaşlar daha iyi cevap verir.modüler olması hoşuma gitti o yüzen baktım 2.el olarak 300tl civarı power ararken buldum ne önerirsiniz peki bu bütçeye
500tl değil hocam bütçe 300tl ben 270e alacağımalmam. 500 TL'ye falan bazen çok iyi psular düşüyor. psu ikinci el alınacak bir ürün değil bence üstelik senelerdir kullanılıyorsa.
270Kaç para
Al geç.500tl değil hocam bütçe 300tl ben 270e alacağım
270
olsa koyayım de hocam bu aralar sıfır bize uzakhocam her zaman bilgisayar toplarken aralık bütçe belirlemelisin anlamsız masraflar çıkacak. para yoksa al gitsin de ben olsam 200 daha koyarım yeni sıfır bir psu alırım.
hocam peki sizce xigamtek mi yoksa ocz mi? bir de psu nun eski olması bir sıkıntı çıkarır mı ekran kartım : Evga Gtx 950Al geç.