RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 49,449
Hangi Xigmatekhocam peki sizce xigamtek mi yoksa ocz mi?
Hangi Xigmatekhocam peki sizce xigamtek mi yoksa ocz mi?
bu:Hangi Xigmatek
OCZ' de alabilirsin hepsi benzer kalite ürün.bu:
![]()
Xigmatek 600w 80+ Power - Güç Kaynağı ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 958005756
Xigmatek 600w 80+ Power - Güç Kaynağı ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
veya bunuda düşümebilirim de ocz modüler diye acayip hoşuma gidiyor
Güç Kaynağı ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Güç Kaynağı ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Tamamdır hocam verimli olur dimi şuan izoly psu var çünkü270 ise alın hocam fiyatına göre iyi denilebilir, eski gibi ama fiyatı güzelmiş.
Ocz yi alıyorum o zaman teşekkür ederin herkeseOCZ' de alabilirsin hepsi benzer kalite ürün.
İzoly'e ben de güvenmiyorum.Tamamdır hocam verimli olur dimi şuan izoly psu var çünkü(kendimi rahat hissedemiyorum bu psu ya hiç güvenmiyorum)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ocz yi alıyorum o zaman teşekkür ederin herkese
Fatality'de aynı şekil kaliteli pek farkları yok.OCZ'de isimlerini unuttuğum yaklaşık 5-6 tane güvenlik sertifikası bulunuyor (aşırı voltaj koruması, düşük voltaj koruması, aşırı akım koruması, kısa devre koruması, Aktif PFC) 135mm gerçekten sessiz bir fan ve iyi rulmanlı soğutmaya sahip, kasa olarakta sağlam görüntüsü zaten çok klas, tam modüler olması baya iyi kablo bağlantıları da gayet sağlam. Kısaca gayet kaliteli yabancı bir marka ürün, almanı tavsiye ederim. (Kullandığım ürün OCZ ZT 550Watt 80+ Bronze Full modüler) Çok memnunum.
Tamamdır teşekkür ederim alacağım o zamanOCZ'de isimlerini unuttuğum yaklaşık 5-6 tane güvenlik sertifikası bulunuyor (aşırı voltaj koruması, düşük voltaj koruması, aşırı akım koruması, kısa devre koruması, Aktif PFC) 135mm gerçekten sessiz bir fan ve iyi rulmanlı soğutmaya sahip, kasa olarakta sağlam görüntüsü zaten çok klas, tam modüler olması baya iyi kablo bağlantıları da gayet sağlam. Kısaca gayet kaliteli yabancı bir marka ürün, almanı tavsiye ederim. (Kullandığım ürün OCZ ZT 550Watt 80+ Bronze Full modüler) Çok memnunum.
Fatality'de aynı şekil kaliteli pek farkları yok.
Edit: adam 220 yaptı bana 245e geldi şuan acaip ii fiyat galiba hepinize tekrar teşekkürler aldım şuan ürünüOCZ'de isimlerini unuttuğum yaklaşık 5-6 tane güvenlik sertifikası bulunuyor (aşırı voltaj koruması, düşük voltaj koruması, aşırı akım koruması, kısa devre koruması, Aktif PFC) 135mm gerçekten sessiz bir fan ve iyi rulmanlı soğutmaya sahip, kasa olarakta sağlam görüntüsü zaten çok klas, tam modüler olması baya iyi kablo bağlantıları da gayet sağlam. Kısaca gayet kaliteli yabancı bir marka ürün, almanı tavsiye ederim. (Kullandığım ürün OCZ ZT 550Watt 80+ Bronze Full modüler) Çok memnunum.
Fatality'de aynı şekil kaliteli pek farkları yok.
Bayaa iyi fiyat ama şunu söyleyeyim, eğer sisteme takabiliyorsa OccT indirsin ve 3 dakikalık Power testi yapsın sonucu sana atsın (param güvende ile aldıysan no problem) ya da PSU Tester ile foto atsın.Edit: adam 220 yaptı bana 245e geldi şuan acaip ii fiyat galiba hepinize tekrar teşekkürler aldım şuan ürünü
Hayırlı olsun hocam şimdiden. 750W olan modellerin fanlarında genelde sorun çıkıyordu. Rulman bölümünden ses çıkartıyordu. Umarım sorun yaşamazsın.Edit: adam 220 yaptı bana 245e geldi şuan acaip ii fiyat galiba hepinize tekrar teşekkürler aldım şuan ürünü
param güvendeyle aldım hocam ondan 245 zatenBayaa iyi fiyat ama şunu söyleyeyim, eğer sisteme takabiliyorsa OccT indirsin ve 3 dakikalık Power testi yapsın sonucu sana atsın (param güvende ile aldıysan no problem) ya da PSU Tester ile foto atsın.
yok sessiz olduğunu belirtti fanın ses yaparsada değiştiririm artıkHayırlı olsun hocam şimdiden. 750W olan modellerin fanlarında genelde sorun çıkıyordu. Rulman bölümünden ses çıkartıyordu. Umarım sorun yaşamazsın.
Tamam o zaman hocam. Kendi fanı güzel kırmızı ışığı falan çok güzelleştiriyor ürünü. Sorunsuzsa daha iyi.param güvendeyle aldım hocam ondan 245 zaten
yok sessiz olduğunu belirtti fanın ses yaparsada değiştiririm artık