Ekran Kartının Gücünü Güç Kaynağı Kaldıramiyor nasıl çalıştırabilirim

Pala

80+ Silver
Reaksiyon skoru
630
Beyler ürün satın aldım gtx 580 PC taktım Çalışmiyor yüksek ihtimalle PSU dan sizce nasıl görüntü alabilirim bir yöntem var mıdır mesela ekran kartı güç girişini başka PSU dan versem olmazmi

Ryzen 5 1600
A320 m s2h
450vs Corsair 80 plus

Beyler ürün satın aldım gtx 580 PC taktım Çalışmiyor yüksek ihtimalle PSU dan sizce nasıl görüntü alabilirim bir yöntem var mıdır mesela ekran kartı güç girişini başka PSU dan versem olmazmi

Ryzen 5 1600
A320 m s2h
450vs Corsair 80 plus
ekran kartı güç girişini başka psu'dan verebilirsin.

Ryzen 5 1600
A320 m s2h
450vs Corsair 80 plus
kart 244 W güç kullanıyor psu yetmiyor olabilir 450w psu kullanıyorsun bu ortalama 350 400w arası çıkış veriyordur 244w ekran kartı kullanıyor 65 işlemci zaten 300w bu iki bileşen kullanıyor disk bağlı olan klavye mouse fanlar da kullanıyor yetersiz kalıyordur

• Beğen
Reaksiyonlar: Pala
kart 244 W güç kullanıyor psu yetmiyor olabilir 450w psu kullanıyorsun bu ortalama 350 400w arası çıkış veriyordur 244w ekran kartı kullanıyor 65 işlemci zaten 300w bu iki bileşen kullanıyor disk bağlı olan klavye mouse fanlar da kullanıyor yetersiz kalıyordur
ayn aga başka psu bağladımda nedense oyunlarda kart çizgili görünüt veriyor yani titriyor

ayn aga başka psu bağladımda nedense oyunlarda kart çizgili görünüt veriyor yani titriyor
Hocam ekran kartına takana kadar direk o psu yu sisteme monte et wattı daha fazla ise zaten 580 ortalama 550w psu istiyor olarak gözüküyor

• Beğen
  • Beğen
Görüntü vermemesi ile psu'nun yetersizliğinin alakası yok.
Ekran kartı açılır açılmaz full yükte çalışmıyor ki yüksek elektrik tüketsin.

• Beğen
Geri